FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Υπογραφές πακτωλου δις με την Mercedes να το σκεφτεται...

Νωρίτερα φέτος ο Εκλεστοουν απέσπασε τη θετική απάντηση της πλειοψηφίας των ομάδων να υπογράψουν με την F1 ως το 2020, μεταξύ των οποίων της Ferrari, της Red Bull και της McLaren.
Η Mercedes παραμένει διστακτική στο να δώσει τη συγκατάθεσή της, καθώς δεν έμεινε πλήρως ικανοποιημένη με τους όρους που της προσφέρθηκαν - οι οποίοι πιστεύεται πως είναι λιγότερο ευνοϊκοί σε σχέση με τις άλλες κορυφαίες ομάδες.
Ερωτηθείς για την κατάσταση με τη γερμανική ομάδα, ο Εκλεστοουν είπε: "Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η Mercedes θα συμφωνήσει, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.
"Εκτιμώ και υποστηρίζω τη Mercedes ίσως περισσότερο από κάθε άλλον στην F1. Αλλά ο τρόπος που δομήθηκε η συμφωνία ήταν με βάση τα αποτελέσματα και δεν μπορούμε να αλλοιώσουμε τα αποτελέσματα, γιατί αν το κάναμε θα υπήρχαν παράπονα από άλλους".
Ο Εκλεστοουν παραδέχτηκε, επίσης, πως ίσως καθυστερήσει η σχεδιαζόμενη είσοδος των μετοχών της F1 στο χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης προς διαπραγμάτευση, λόγω του δυσμενούς οικονομικού κλίματος που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά αυτή τη στιγμή.
"Η αγορά δεν δείχνει να είναι στα πάνω της έπειτα από εκείνο το μικρό πρόβλημα με τις μετοχές του Facebook, οπότε πρέπει να περιμένουμε να δούμε", ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια