FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Απιστευτη τιμωρια Σουμι για τον Senna...

Αυτό τουλάχιστον αποφάσισαν οι αγωνοδίκες μετά το τέλος του αγώνα αφού εξέτασαν το υλικό αλλά άκουσαν και τις απόψεις των δύο πλευρών.
Οι δύο πιλότοι είχαν εμπλακεί σε ατύχημα στον 13ο γύρο του Ισπανικού GP στο τέλος της μεγάλης ευθείας λίγο πριν τη στροφή 13 της πίστας. Η σύγκροσυή τους είχαν ως αποτελέσματα την επιτόπου εγκατάλειψη του Σουμάχερ ενώ ο Μπρούνο Σένα προσπάθησε να φτάσει με την «λαβωμένη» FW34 μέχρι τα πιτς, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ωστόσο και πιλότο της Mercedes παρά την τιμωρία του, θεωρεί ότι για το συμβάν ευθύνεται αποκλειστικά ο Βραζιλιάνος οδηγός της Williams.
«Χρειάστηκε ένα λεπτό για να δω το βίντεο και αν το δει κανείς από τα πλάνα από επάνω θα δει ότι κινείται δεξιά για να υπερασπιστεί την εσωτερική του αλλά και την διάρκεια του φρεναρίσματος επιστρέφει αριστερά ακριβώς μπροστά από εμένα. Τότε προσπάθησα να τον αποφύγω με την εσωτερική, αλλά ήταν πολύ αργά», δήλωσε ο Μίκαελ Σουμάχερ τονίζοντας ότι είναι πολύ ενοχλημένος από το περιστατικό αυτό.
Μέχρι στιγμής πάντως το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι και από καλύτερα του Γερμναού πιλότου καθώς μετά από πέντε αγώνες έχει μόλις δύο βαθμούς. Κι αυτούς από δύο δέκατες θέσεις σε Μαλαισία και Μπαχρέιν ενώ στην Αυστραλία, την Κίνα και στην Ισπανία εγκατέλειψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια