FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ο Μαλντονατο θεωρει φυσιολογικα τα λαθη του...

Στη δεύτερη χρονιά του με τη Williams ο οδηγός από τη Βενεζουέλα εξέπληξε τους πάντες με την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Ισπανία, τον περασμένο Μάιο. Η συνέχεια όχι μόνο δεν ήταν ανάλογη, αλλά έκτοτε ο Μαλντονάντο έχει αποτύχει να πάρει έστω έναν βαθμό, με τα ατυχήματα με άλλους οδηγούς και τις ποινές από τους αγωνοδίκες να είναι στην ημερήσια διάταξη.
"Πρόκειται για φυσιολογικά λάθη", είπε ο ίδιος στο GP Week. "Αν κοιτάξετε άλλους οδηγούς, είχαν κάνει το ίδιο πράγμα στο παρελθόν.
"Σίγουρα μας λείπει η συνέπεια φέτος. Στην αρχή έκανα ορισμένα λάθη, αν και πριν αρχίσει η σεζόν δεν περίμενα ότι θα κέρδιζα κάποιον αγώνα.

"Για το δεύτερο μισό της σεζόν πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κρατήσουμε τον στόχο μας για το μονοθέσιο. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας". Ο Μαλντονάντο διαφώνησε επίσης με την άποψη ότι αρχίζει να αποκτά τη φήμη ενός οδηγού που είναι επιρρεπής στα ατυχήματα.
"Πριν κερδίσουμε τον αγώνα στην Ισπανία, κανείς δεν ασχολούνταν μαζί μου, ενώ τώρα όλοι είναι εδώ. Αυτά έχουν οι αγώνες. Εκανα μερικά λάθη και αυτό είναι όλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια