FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τρεις ομαδες στις δοκιμες νεων οδηγων

Τρεις ομάδες θα πάρουν μέρος στις δοκιμές νέων οδηγών, οι οποίες θα διεξαχθούν το Σεπτέμβριο στην πίστα Μανί Κουρ στη Γαλλία.
Δοκιμές νέων οδηγών θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου στη Γαλλία, με τρεις ομάδες να δίνουν το παρών. Αυτέ θα είναι οι Ferrari, Mercedes και Force India, που θα πάνε στο Μανί Κουρ λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Γκραν Πρι της Ιταλίας.
Το στήσιμο για τις δοκιμές θα ξεκινήσει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου πριν τα μονοθέσια μπουν στην πίστα την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Για το γεγονός αυτό μίλησε ο πρόεδρος του σιρκουί, Σερζ, Σολνιέ. «Είμαι ικανοποιημένος που επιβεβαιώσαμε ότι τα μονοθέσια της Formula1 θα επιστρέψουν στην πίστα του Μανί Κουρ τον επόμενο μήνα.
Έχουμε δουλέψει ακούραστα να αναβαθμίσουμε την περιοχή, η οποία είναι στα πρότυπα της F1 γι' άλλα τέσσερα χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι οι ομάδες και οι πιλότοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα θετικό βήμα μπροστά, καθώς ζητάμε να επιστρέψει η Formula1 στην πίστα μας.
Με το Μανί Κουρ υποψήφιο να φιλοξενήσει τα μελλοντικά Γκραν Πρι, θα είναι φανταστικό να να επιδείξουμε το κομμάτι και την τεχνογνωσία του προσωπικού μας για το υψηλού επιπέδου προσωπικό της F1, που θα είναι επί τόπου», δήλωσε. Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι Williams, Hispania Racing και Marussia έλαβαν μέρος στις δοκιμές νέων του Σίλβερστοουν τον περασμένο μήνα, με τις υπόλοιπες να είναι... stand by γι' αυτές που θα ακολουθήσουν τον προσεχή Νοέμβριο στο Άμπου Ντάμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια