FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

H ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΙ ΛΑΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΝΤ...

Η ταινία του αμερικανού σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ ("Ενας Υπέροχος Ανθρωπος", "Cinderella Man", "Frost/Nixon") περιστρέφεται γύρω από τη σεζόν 1976 του Παγκόσμιου Πρωταθήματος, έχοντας ως επίκεντρο την αντιπαλότητα και τις αντιθέσεις μεταξύ των θρυλικών Νίκι Λάουντα και Τζέιμς Χαντ.
Τον Λάουντα υποδύεται ο γερμανο-ισπανός ηθοποιός Ντάνιελ Μπριλ, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο φιλμ "Goodbye Lenin!" του 2003, ενώ τον Χαντ ο αυστραλός Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σταρ του Χόλιγουντ χάρη στη συμμετοχή του στις πρόσφατες ταινίες "Θορ" και "Οι Εκδικητές".
Το "Rush" έχει γυριστεί σε τοποθεσίες της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Αυστρίας, ενώ οι αγωνιστικές σκηνές στο Κάλντγουελ Παρκ και στο Ντόνινγκτον.
Το φιλμ βρίσκεται στη φάση του post-production και είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου του 2013.
Η επίσημη περίληψη αναφέρει ότι η ταινία "είναι τοποθετημένη στη σέξι και σαγηνευτική χρυσή εποχή των αγώνων F1, και απεικονίζει την αληθινή ιστορία δύο από τους μεγαλύτερους αντιπάλους που έχει δει ο κόσμος: τον όμορφο άγγλο πλέι-μπόι Χαντ και τον μεθοδικό, πανέξυπνο αντίπαλό του Λάουντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια