FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Νεα δυναμική με φρεσκα προσωπα...


Ο Σεσκ Φάμπρεγκας μαζί με τους Εμάνουελ Φρίμπονγκ και Μπακαρί Σανιά «έτρεξαν» στο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Νίκο Ρόσμπεργκ.
Έναν διαγωνισμό με όνομα «Puma Race Off» έχει δημιουργήσει ο Νίκο Ρόσμπεργκ και για να έχει επιτυχία το εγχείρημά του αποφάσισε να αναφερθεί σε αστέρες του ποδοσφαίρου. Έτσι στο συγκεκριμένο τουρνουά, εκτός του ίδιου συμμετέχουν και οι Σεσκ Φάμπρεγκας, Εμάνουελ Φρίμπονγκ και Μπακαρί Σανιά.
Ο μέσος της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στη 2η θέση πίσω από τον Γερμανό πιλότο, με τους αγώνες να γίνονται σε προσομοιωτή και όχι σε κανονικό μονοθέσιο. «Αν βλέπεις το άθλημα ως θεατής, πάντα σου φαίνεται εύκολο. Στο ποδόσφαιρο, πολύς κόσμος στις κερκίδες πιστεύει ότι τα πράγματα είναι εύκολα, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι όταν φτάνεις στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους πιλότους της Formula 1, γι` αυτό και θα μου άρεσε να είμαι μια φορά στη θέση του Νίκο Ρόσμπεργκ για να οδηγήσω ένα καλό αυτοκίνητο με το γκάζι στο τέρμα σε μία πίστα της Formula 1», δήλωσε ο Φάμπρεγας πριν μπει στον προσομοιωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια