FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δηλωσεις συμπαθειας για τις νικες του Σουμαχερ...

Ο Έντι Τζόρνταν δεν μένει συχνά άφωνος! Μια από αυτές τις σπάνιες στιγμές έζησε ο πάλαι ποτέ ιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας που περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, κάνοντας τον τηλεσχολιαστή.
Λίγο πριν από την εκκίνηση του βελγικού Grand Prix ο Τζόρνταν έπαιρνε συνέντευξη από τον νιόπαντρο (για τρίτη φορά) Μπέρνι Έκλεστοουν.
Όταν τον ρώτησε για τις 300 συμμετοχές του Μίκαελ Σουμάχερ, ο Έκλεστοουν που φημίζεται για τις άριστες σχέσεις του με τον Γερμανό πολυπρωταθλητή, δήλωσε "λυπάμαι που θα μας αφήσει δίχως να έχει πάρει νίκη (σ.σ. με τη Mercedes)".
Ο Τζόρνταν συνέχισε την πολιορκία για να βγάλει ολόκληρο το "λαβράκι", ωστόσο ο παμπόνηρος Έκλεστοουν κατάλαβε την γκάφα του και ολοκλήρωσε την κουβέντα.
Όταν κλήθηκε ο ίδιος ο Σουμάχερ να σχολιάσει τα λόγια του Έκλεστοουν, χαμογέλασε και είπε "υποθέτω πως είπε "αν θα φύγει". Του είπα χθες πως δεν έχω πάρει απόφαση για το μέλλον μου".

Το συμβόλαιο του Σουμάχερ με τη Mercedes ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ο ίδιος έχει πει πως δεν αποφασίσει ακόμα για το αν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται ή όχι. Να γνώριζε κάτι παραπάνω ο Έκλεστοουν; Πιθανότατα. Ή μπορεί να ήταν ζαλισμένος από το πάρτι του γάμου του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια