FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Schumi-Vettel σε ένα συμμαχια...

Μίκαελ Σουμάχερ και Σεμπάστιαν Φέτελ θα αποτελέσουν και φέτος το δίδυμο της Γερμανίας στον Αγώνα Των Πρωταθλητών (Race Of Champions), με τον «Σούμι» να δηλώνει αισιόδοξος για μια ακόμα νίκη.
Για μια ακόμα χρονιά οι Μίκαελ Σουμάχερ και Σεμπάστιαν Φέτελ θα είναι το δίδυμο, με το οποίο θα συμμετάσχει η Γερμανία στον Αγώνα Των Πρωταθλητών. Οι δυο πιλότοι θα μεταβούν στην Ταϊλάνδη το διήμερο 15-16 Δεκεμβρίου για τον Race Of Champions, και ο «Σούμι» πιστεύει πως η άγνωστη πίστα της ασιατικής χώρας δε θα είναι εμπόδιο για τους δυο παγκόσμιους πρωταθλητές της Formula1 να φτάσουν ξανά στη νίκη.
«Δεν έχω τρέξει ποτέ ξανά στην Ταϊλάνδη, συνεπώς είναι πολύ ενδιαφέρον να προσθέσω και αυτή την πίστα στους αγώνες μου. Σίγουρα, αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Γερμανίας δεν θα έχει το πλεονέκτημα που είχε τα προηγούμενα χρόνια, αφού είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά ο Σεμπ και εγώ τα πήγαμε καλά στο Λονδίνο και στο Πεκίνο, συνεπώς ελπίζουμε πως αυτό δεν θα μας επηρεάσει», δήλωσε ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια