FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Νεο αιμα για την κοκκινη Ferrari

Τις τελευταίες ώρες έχουν εκ νέου φουντώσει οι φήμες για τον αντικαταστάτη του Φελίπε Μάσα στο κόκπιτ της Ferrari το 2013.
Κεντρικό ρόλο σ’ αυτές για πρώτη φορά εδώ και καιρό διαδραματίζει ο 25χρονος Γερμανός Νίκο Χούλκενμπεργκ που φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της Force India.

Μιλώντας σχετικά ο poleman του Βραζιλιάνικου GP το 2010 τόνισε μεταξύ άλλων: «Κυκλοφορούν πολλές φήμες αλλά εγώ οδηγώ για τη Force India και έχουμε ακόμη 8 αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο μέλλον δεν ξέρω τι θα φέρει έχω όμως ξεκάθαρο μέσα μου τι θέλω εγώ να φέρει. Είναι μια θετική πίεση να ακούς πως μια ομάδα σαν τη Ferrari ενδιαφέρεται για σένα αλλά για μένα κίνητρο είναι η νίκη στους αγώνες. Όταν έρθει η ώρα θα δω τι επιλογές υπάρχουν και θα αποφασίσω».
Ο Χούλκενμπεργκ στο Σπα οδήγησε καταπληκτικά και τερμάτισε στην 4η θέση προσφέροντας πολύτιμους βαθμούς στη Force India στη μάχη του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Η Ινδική ομάδα έχει 59 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος, τους 31 απ’ αυτούς έχει προσφέρει ο Χούλκενμπεργκ. Για την ιστορία σημειώνουμε πως ο Μάσα έχει μόλις 4 βαθμούς παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια