FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κινεζικη εισβολη στην FORMULA 1

Ιστορία έγραψε ο Μα Κινγκ Χουά, καθώς την Παρασκευή θα γίνει ο πρώτος Κινέζος πιλότος που θα οδηγήσει μονοθέσιο της Formula1. Ο Χουά θα λάβει μέρος στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών του Γκραν Πρι της Ιταλίας, το οποίο διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στη Μόντσα, με την Hispania Racing.
Ο 24χρονος είχε δώσει το παρών και στις δοκιμές νέων του Σίλβερστοουν και δήλωσε πως αυτό είναι πολύ σημαντικό βήμα για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. «Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να κάνω πραγματικότητα το όνειρό μου, δηλαδή να γίνω οδηγός της Formula1. Θα είναι η δεύτερη φορά μου στο μονοθέσιο μετά το Σίλβερστουν και τις δοκιμές Νέων.
Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά και ήρεμος επειδή είχα προπονηθεί πολύ σκληρά ώστε να είμαι έτοιμος όταν παρουσιαζόταν η ευκαιρία. Όμως είναι η πρώτη φορά που ένας Κινέζος πιλότος παίρνει μέρος σε Γκραν Πρι και για τον κινέζικο μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι ένα ακόμη τεράστιο βήμα, μια ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν και με βοήθησαν να φτάσω εδώ», ανέφερε ο Χουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια