FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η F1 στη Σιγκαπουρη

Η McLaren ήταν πολύ δυνατή στις προηγούμενες τρεις κούρσες, με τον Λιούις Χάμιλτον να κερδίζει σε Ουγγαρία και Μόντσα και τον Τζένσον Μπάτον ενδιάμεσα στο Σπα. Τα δύο μονοθέσια της βρετανικής ομάδας αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν ξανά αυτό το τριήμερο, ωστόσο δεν αποκλείεται να δεχτούν μεγαλύτερη πίεση από τις Ferrari αυτή τη φορά. Η ιταλική ομάδα έχει έτοιμο ένα σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων στο μονοθέσιό της, με την ελπίδα να βοηθήσει τον Φερνάντο Αλόνσο να διατηρήσει ή και να αυξήσει το προβάδισμα των 37 βαθμών που έχει στην κορυφή του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή.
Στη Red Bull παραμένουν προβληματισμένοι για το πρόβλημα με τον εναλλακτήρα που παρουσιάστηκε ξανά στο μονοθέσιο του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Μόντσα. Γενικότερα, όμως, η αυστριακή ομάδα δεν περιμένει να είναι τόσο ανταγωνιστική όσο ήταν στον περσινό αγώνα, τον οποίο είχε κερδίσει με άνεση ο γερμανός οδηγός της. Η Lotus, η οποία θα εμφανιστεί με νέα πίσω αεροτομή, έχει μπροστά της μία από τις καλύτερες ευκαιρίες να πάρει την πρώτη της νίκη μέσα στη χρονιά, καθώς η E20 είναι θεωρητικά ένα από τα καλύτερα μονοθέσια του grid στην παραγωγή κάθετης δύναμης. Σε αυτό το GP θα επιστρέψει ο Ρομέν Γκροζάν στο πλευρό του Κίμι Ράικονεν, έχοντας εκτίσει την ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα στη Μόντσα. Λάστιχα
Η Pirelli θα δώσει στους οδηγούς τη μαλακή και την πολύ μαλακή γόμα ελαστικών. Πρόκειται για τους ίδιους ακριβώς τύπους που ήταν διαθέσιμη στην περσινή κούρσα, όπου η φθορά των ελαστικών είχε παίξει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της κούρσας. DRS Επειτα από τις δύο ζώνες που υπήρχαν στον αγώνα της Μόντσα, επιστρέφουμε στη μία και μοναδική ζώνη ενεργοποίησης του DRS, τοποθετημένη μετά τη στροφή 5 και ως το τέλος της ευθείας μετά τη στροφή 7. Το σημείο ανίχνευσης θα βρίσκεται στη στροφή 4. Καιρός Ζεστές και υγρές αναμένεται να είναι οι συνθήκες σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ υπάρχει μια μικρή πιθανότητα σποραδικών βροχών και καταιγίδων Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια