FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δεν ξεκολλαει απο την Ferrari o massa

Ο Φελίπε Μάσα θα παραμείνει στη Ferrari έναν ακόμη χρόνο. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με την Scuderia, φτάνοντας έτσι τα οκτώ χρόνια παρουσίας στο Μαρανέλο. Ο πιλότος από το Σάο Πάολο εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική του μεταμόρφωση στους τελευταίους αγώνες με αποκορύφωμα τη δεύτερη θέση στο GP της Ιαπωνίας.
Η είδηση ανανέωσης της συνεργασίας έγινε από την Ferrari με μία λιτή ανακοίνωση: «Η Scuderia Ferrari ανακοινώνει ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Φελίπε Μάσα μέχρι το τέλος του 2013. Επομένως, το οδηγικό δίδυμο της ομάδας την επόμενη χρονιά θα είναι ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Φελίπε Μάσα». Ο 31χρονος Βραζιλιάνος δήλωσε χαρούμενος με την υπογραφή της συμφωνίας και έδωσε την υπόσχεσή του ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την Ιταλική ομάδα. «Είμαι χαρούμενος με τη συμφωνία. Η Ferrari είναι η αγωνιστική του οικογένεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μοντετζέμολο και τον (επικεφαλής) Στέφανο Ντομενικάλι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, την οποία πάντα κρατώ ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η ομάδα και οι φανατικοί της φίλοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι να βοηθήσω στη Scuderia να επιτύχει τους στόχους που θέτει κάθε χρονιά». Με την ανακοίνωση της συμφωνίας έλαβε τέλος ένα σήριαλ που κρατούσε αρκετούς μήνες και αφορούσε στην παραμονή ή όχι του βραζιλιάνου στην Scuderia.

Η αλήθεια είναι ότι η κακή πορεία του στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς είχε δημιουργήσει έντονες φήμες που ήθελαν την αντικατάστασή του στο τέλος του 2012, όταν δηλαδή έληγε το συμβόλαιο του με την Ιταλική ομάδα. Οι άσχημες εμφανίσεις του είχαν αντίκτυπο όχι μόνο στη δική του παρουσία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά και στο κυνήγι της Ferrari για τον φετινό τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια