FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Κοντρα για τον Raikonnen απο τον Alonso


Formula 1: Μαινόμενος με Ράικονεν ο Αλόνσο! | onsports.gr
Με όλους και με όλα τα έβαλε ο Φερνάντο Αλόνσο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γκραν πριν της Σουζούκα, στο οποίο αναδείχθηκε νικητής ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Ο Ισπανός πιλότος είχε να πει πράγματα τόσο για τον Σεμπάστιαν Φέτελ, όσο για τον Κίμι Ραϊκόνεν, τον Φελίπε Μάσα, αλλά και την ομάδα του, τη Ferrari.
«Τη μια φορά θα εγκαταλείψω, την επόμενη φορά ίσως έρθει η σειρά του Φέτελ, έτσι είναι οι αγώνες. Απομένουν πέντε αγώνες για το τέλος, σαν ένα μίνι πρωτάθλημα γιατί ξεκινάμε με τους ίδιους βαθμούς και πρέπει να πάρουμε ένα βαθμό περισσότερο από τον Φέτελ», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αλόνσο.Για τον Ραϊκόνεν: «Δεν είχα καθόλου χώρο από τα δεξιά μου. Νομίζω πως είχα τον Κίμι αριστερά και δεν καταλαβαίνω γιατί ο Κίμι δεν σήκωσε τίποτα γιατί δεν υπήρχε καθόλου χώρος. Δεν γνωρίζω τι σκεφτόταν στην πρώτη στροφή, αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα. Κακή τύχη για εμάς».Για τον Φελίπε Μάσα: «Καλά, είναι εξαιτίας των συμπτώσεων στον αγώνα που ο Φελίπε είναι δεύτερος. Χθες πήραμε την έκτη και την 11η θέση στην εκκίνηση. Έχουμε το ίδιο μονοθέσιο στους τελευταίους έξι αγώνες, δίχως τίποτα καινούργιο και χάρη στις συνθήκες πηγαίνουμε καλά. Ο Φελίπε πραγματοποίησε έναν τέλειο αγώνα, όμως υπάρχουν μονοθέσια που είναι γρηγορότερα από εμάς και κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Αυτό βοήθησε τον Φελίπε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια