FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SAUBER...

Πριν το τέλος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 η Sauber αναμένεται να ανακοινώσει το οδηγικό δίδυμο που θα την εκπροσωπήσει στις πίστες το 2013. Αυτό τουλάχιστον ξεκαθάρισε στο περιθώριο του GP της Ιαπωνίας η διευθύνουσα σύμβουλος της Ελβετικής ομάδας, Μονίσα Κάλτενμπορν. Ηδη, η μία θέση θα είναι σίγουρα κενή για του χρόνου καθώς η McLaren ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Σέρζιο Πέρεθ.
Ο Μεξικάνος πιλότος θα αντικαταστήσει στην ομάδα του Γουόκινγκ τον Λιούις Χάμιλτον. Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο πιλότο ούτε και η θέση του Καμούι Κομπαγιάσι θεωρείται ασφαλής, αν και η θετική του παρουσία στην Ιαπωνία και το πρώτο βάθρο της καριέρας του μέσα στην χώρα του, θα μπορούσε να έχει θετική επίδραση στην παραμονή του. Όπως ωστόσο ανέφερε η Κάλτενμπορν η στάση της Sauber απέναντι στον Ιάπωνα δεν έχει αλλάξει καθώς η ομάδα γνωρίζει τις ικανότητές του. «Για εμάς δεν άλλαξαν και πολλά. Αν δεν είχε ένα καλό αποτέλεσμα, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν δεν το πετύχαινε δεν θα ήταν εδώ του χρόνου. Βρισκόμαστε στην διαδικασία λήψης αποφάσεων και τον γνωρίζουμε αρκετά καλά.

Ξέρουμε τις δυνατότητές του πολύ καλά, επομένως δεν χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για εκείνον να έχει τέτοιου είδους αποτελέσματα, για την δική του ικανότητα και τη δική του καριέρα, γιατί αν εξετάσουμε τα γεγονότα, είχε μία δύσκολη χρονιά. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην εκτίμησή του ως οδηγό, διότι, εάν κοιτάξει κανείς τα περισσότερα βάθρα που είχαμε, εκείνος είχε την καλύτερη θέση. Πιστεύω ότι ήταν άτυχος φέτος και ήταν καιρός να του χαμογελάσει η τύχη», δήλωσε για τον Κομπαγιάσι η διευθύνουσα σύμβουλος της Sauber.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια