FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Formula 1: Με Ρικάρντο - Κβιάτ και το 2016 η Red Bull

Η Red Bull θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1 με το φετινό δίδυμο οδηγών της, δηλαδή τους Ντάνιελ Ρικιάρντο και Ντανιίλ Κβιάτ, ωστόσο πρώτα πρέπει να βρει πάροχο για τους κινητήρες της, κι αυτό αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση.
«Και οι δύο έχουν συμβόλαιο. Το συμβόλαιο του Ρικιάρντο είναι καθορισμένο και προφανώς όλες οι οψιόν είναι με το μέρος μας με τον Κβιάτ» δήλωσε ο διευθυντής της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, μετά το χθεσινό γκραν πρι του Μεξικού. «Ο Κβιάτ κάνει σπουδαία δουλειά. Αν είμαστε εδώ, θα είναι μέσα στο μονοθέσιο την επόμενη χρονιά» συμπλήρωσε.
Ο Βρετανός δήλωσε «απόλυτα αποφασισμένος» ότι η Red Bull θα μετέχει την επόμενη χρονιά στη Formula 1, όμως οι επιλογές και μαζί και ο χρόνος λιγόστεψαν. Η Mercedes είπε «όχι», αφού πρώτα οι άνθρωποι της Red Bull θεώρησαν ότι είχαν φτάσει σε συμφωνία και έλυσαν τη συνεργασία τους με τη Renault, ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωσή της.
Η Ferrari συζητάει με την Toro Rosso αλλά διστάζει να παρέχει μονάδες ισχύος στη «μητρική» ομάδα της Red Bull, ενώ η Honda, της οποίας οι μονάδες ισχύος είναι οι πιο αργές και αναξιόπιστες της τρέχουσας σεζόν, ενδιαφέρεται, αλλά η McLaren, με την οποία συνεργάζεται, είναι αντίθετη.
O διευθυντής της Red Bull υπογράμμισε ότι γίνεται πολλή δουλειά στο παρασκήνιο για να βρεθεί μια λύση. «Αυτή τη στιγμή είμαστε στο όριο για να βρισκόμαστε στις πρώτες δοκιμές» είπε.
«Όμως, η ομάδα στο Μίλτον Κέινς έχει δείξει την ικανότητά της να δουλεύει με εξαιρετικά αυστηρές προθεσμίες και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε όποιους στόχους χρειαζόμαστε, εφόσον φτάσουμε σε μια απόφαση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια