FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Formula 1: Απόλυτη κυρίαρχος η Mercedes και στο Μεξικό..

Formula 1: Απόλυτη κυρίαρχος η Mercedes και στο Μεξικό...Στο Μεξικό και μετά από 23 χρόνια, πραγματοποιήθηκε ο 17ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1. Με τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών να έχουν κριθεί (Hamilton και Mercedes) το άγχος δεν ήταν Εκτός... κατάταξης βρέθηκαν και τα δύο μονοθέσια της Ferrariτόσο μεγάλο όσο στα προηγούμενα γκραν πρι. Τελικά μετά από 71 γύρους, νικητής αναδείχτηκε ο Rosberg με μονοθέσιο της Mercedes.
Ο Γερμανός μπορεί να κατέκτησε την 4η φετινή του νίκη αλλά σίγουρα δεν θα τη χάρηκε και τόσο πολύ καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα θεωρείται ο... looser πιλότος έχοντας χάσει τον τίτλο και μάλιστα 3 γύρους πριν την ολοκλήρωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, από τον ομόσταυλό του. Στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσε την προσπάθεια του ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton, επίσης με Mercedes, ενώ το βάθρο των νικητών στο γκραν πρι του Μεξικό ανέβηκε ο Bottas με μονοθέσιο της Williams.
Πιο πίσω τερμάτισαν οι, Kvyat και Ricciardo αμφότεροι με Red Bull, Massa (Williams), Hulkenberg (Force India), Perez (Force India), Verstappen (Toro Rosso) και Grosjean (Lotus).
Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί στην Βραζιλία στις 15 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια