FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Formula 1: Τρέχει στη Βραζιλία ο Χάμιλτον

[Η Ναυτεμπορική]: Formula 1: Τρέχει στη Βραζιλία ο ΧάμιλτονΟ Βρετανός πιλότος εξασφάλισε τον περασμένο μήνα στο Grand Prix των ΗΠΑ, στο Όστιν του Τέξας, τον τρίτο τίτλο της καριέρας του, τρεις αγώνες πριν από το τέλος της σεζόν, ενώ και ομάδα του διατήρησε την πρωτιά στις κατασκευάστριες εταιρείες.
Ο Λιούις Χάμιλτον είναι άρρωστος και γι΄ αυτό καθυστέρησε την πτήση του για τη Βραζιλία, όμως θα τρέξει στον προτελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς την Κυριακή, στο Ιντερλάγκος, ανακοίνωσε η Mercedes.
Εκπρόσωπος Τύπου της γερμανικής ομάδας διευκρίνισε ότι ο (τρις) παγκόσμιος πρωταθλητής έχει πυρετό, όμως θα αναχωρούσε για το Σάο Πάολο, μία ημέρα μετά τον αρχικό προγραμματισμό.
«Όχι, δεν πρόκειται να χάσει τον αγώνα. Απλώς θα καθυστερήσει κατά μια ημέρα. Ο γιατρός τον συμβούλευσε να ακυρώσει την πτήση νωρίτερα κι έτσι έχασε σήμερα μια συνέντευξη Τύπου» εξήγησε ο spokesman της Mercedes.
Ο Βρετανός πιλότος εξασφάλισε τον περασμένο μήνα στο Grand Prix των ΗΠΑ, στο Όστιν του Τέξας, τον τρίτο τίτλο της καριέρας του, τρεις αγώνες πριν από το τέλος της σεζόν, ενώ και ομάδα του διατήρησε την πρωτιά στις κατασκευάστριες εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια