FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

O HAKINEN ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ FORMULA 1

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 Φινλανδός Μίκα Χάκινεν στο TractionΟ δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 Φινλανδός Μίκα Χάκινεν στο Traction

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Formula 1 Φινλανδός Μίκα Χάκινεν απαντά στις ερωτήσεις του Κώστα Στεφανή στο «Traction» την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στις 14:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το «Traction» ταξίδεψε στην Πύλο για να συναντήσει έναν εκλεκτό καλεσμένο. Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 με τη McLaren Mercedes, Φινλανδός Μίκα Χάκινεν, βρέθηκε στη Νότια Πελοπόννησο και απάντησε στις ερωτήσεις της εκπομπής, σε μια συνέντευξη που αξίζει να παρακολουθήσουν όσοι αγαπούν το μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο... Η συνέντευξη αυτή, συνδυάστηκε με τη γνωριμία της Mercedes GLΕ.
Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:
VW Polo και Golf 1.0 TSI
Ο κυβισμός μικραίνει, η κατανάλωση και οι επιδόσεις βελτιώνονται. Σε αυτό το πλαίσιο, η VW παρουσιάζει στη χώρα μας τις νέες, μικρότερες εκδόσεις των κινητήρων TSI, που πλέον είναι 3κύλινδροι με χωρητικότητα 1000 κ.εκ. και εφοδιάζουν τόσο το Polo όσο και το Golf, αποδίδοντας 90 και 105 ίππους αντίστοιχα!
Yamaha Scooter N-Max 125
Ο "βενιαμίν" της οικογένειας Max της Yamaha, στέκεται αντάξια απέναντι σε άλλα Scooter, όντας το 1ο με τεχνολογία μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων στην κατηγορία των 125 κ.εκ. και ABS στον στάνταρ εξοπλισμό.
Toyota Auris
Το ανανεωμένο Auris έφτασε στη χώρα μας εφοδιασμένο με τον νέο κινητήρα βενζίνης των 1.200 κ.εκ. που αποδίδει 116 ίππους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια