FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Formula 1: Η Βολφ εγκαταλείπει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Αποχωρεί από τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στο τέλος του έτους η Σούζι Βολφ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρώτη γυναίκα οδηγός μετά από 22 χρόνια που έλαβε μέρος σε αγωνιστικό τριήμερο της Formula 1.
Η οδηγός εξέλιξης της Williams αποδέχθηκε ότι το όνειρό της να πιλοτάρει στη Formula 1 δεν πρόκειται να γίνει πραγματικότητα και τώρα θέλει να βοηθήσει την επόμενη γενιά γυναικών οδηγών να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.«Τόλμησα να είμαι διαφορετική, θέλω να εμπνεύσω άλλους να κάνουν το ίδιο» έγραψε σε blog στην ιστοσελίδα τής «Huffington Post» η πιλότος από τη Σκοτία, της οποίας ο σύζυγος, Τότο Βολφ, είναι ο διευθυντής μηχανοκίνητου αθλητισμού της Mercedes.
Η Σούζι Βολφ προσελήφθη για τη θέση του οδηγού εξέλιξης της Williams το 2012. Πέρυσι έλαβε μέρος στα ελεύθερα δοκιμαστικά για το βρετανικό Grand Prix στο Σίλβερστοουν. Στη συνέχεια συμμετείχε στα ελεύθερα δοκιμαστικά του γερμανικού Grand Prix (2014) και φέτος σε Ισπανία και Βρετανία.
«Έφτασα τόσο κοντά... Ήθελα και πάλεψα πολύ σκληρά για να καταφέρω να βρεθώ στο γκριντ, αλλά έτσι όπως είναι το τωρινό περιβάλλον στη Formula 1 αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Μπορώ μόνο να πω ότι έδωσα τα πάντα» έγραψε η Βολφ στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια