FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πλούσια η Reb Bull στην Βρετανια...

Πολυάριθμη θα παρουσιαστεί στο Γκραν Πρι της Βρετανίας (6-8/7) η Red Bull, καθώς οι Σεμπάστιαν Φέτελ, Μαρκ Γουέμπερ θα έχουν στα μονοθέσιά τους τις φωτογραφίες οπαδών για φιλανθρωπικό σκοπό.
Τη διαφορά θα κάνει η Red Bull στο Γκραν Πρι της Βρετανίας, καθώς στηρίζει την προσπάθεια του φιλανθρωπικού ιδρύματος Wings for Life για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο νωτιαίο μυελό και θέλει να μαζέψει χρήματα για το σκοπό αυτό.

Συγκεκριμένα, οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ θα έχουν στα μονοθέσιά τους τις φωτογραφίες των οπαδών τους απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, τις οποίες θα έχουν ανεβάσει στην ιστοσελίδα www.facesforcharity.com και αφού συνδράμουν το ποσό των 15 ευρώ στο εν λόγω ίδρυμα, με την καταληκτική ημερομηνία για να το πράξουν αυτό να είναι η 17η Ιουνίου.
«Ελπίζω όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να πάρουν μέρος σε αυτό το φοβερό ιβέντ. Όποιος θέλει να ανέβει στα μονοθέσιά μας, η μαμά σας, ο σκύλος σας (!!!), δεν έχει σημασία, απλά ανεβάστε τώρα μια φωτογραφία σας», δήλωσε ο Γουέμπερ στο πλαίσιο της παρουσίασης της φιλανθρωπικής αυτής πρωτοβουλίας των «κόκκινων ταύρων». Από τη μεριά του, ο Φέτελ είπε ότι:
«Αυτός είναι ένας ωραίος τρόπος για τους οπαδούς να σμίξουν με τον Μαρκ, εμένα και την ομάδα στο Βρετανικό Γκραν Πρι και να γίνουν μέρος της ιστορίας, ενώ θα υποστηρίζουν μια φανταστική φιλανθρωπία. Έτσι, πηγαίνετε στο facesforcharity.com τώρα και ελάτε μαζί μας στο φετινό αγώνα».
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι οι αυστριακοί στην προσπάθεια αυτή έχουν τη στήριξη αρκετών διασημοτήτων, όπως ο ισχυρός άνδρας της Formula1, Μπέρνι Έκλεστοουν, οι πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές, Αλέν Προστ και Ντέιμον Χιλ, καθώς και από τους πρώην πιλότους της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και νυν σχολιαστές του BBC, Ντέιβιντ Κούλθαρντ και Έντι Τζόρνταν.
Όσον αφορά το ίδρυμα, ιδρύθηκε το 2004 από τον Αυστριακό αναβάτη μοτοκρός, Χάινζ Κινιγκάντνερ, του οποίου ο 23χρονος γιος, Χανς, έμεινε ανάπηρος, έπειτα από ατύχημα που είχε σε αγώνα μοτοκρός το 2003, και το αφεντικό της Red Bull, Ντιέτριχ Μάτεσχιτζ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η RB έχει τρέξει ξανά στο παρελθόν παρόμοιο πρότζεκτ, όταν το 2007 είχε δείξει το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια