FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ειδησεις απο το μαγικο κοσμο της Formula 1

Για τον όγδοο γύρο της σεζόν προετοιμάζονται ομάδες και πιλότοι της Φόρμουλα 1.
Το πρωτάθλημα, ύστερα από τον Καναδά, επιστρέφει στη Γηραιά Ήπειρο, με το Ευρωπαϊκό γκραν πρι, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην πίστα της Βαλένθια (22-24/6)
.
Προσπεράσεις, αλλά με ρίσκο «βλέπει» ο Σεμπάστιαν Φέτελ, το repeat θέλει να κάνει ο Σέρχιο Πέρες, ενώ ο Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει αισιόδοξος, παρά τα πολλά προβλήματα.
«Θέλουν ρίσκο οι προσπεράσεις»
Την πεποίθηση ότι στο γκραν πρι της Ευρώπης στην πίστα της Βαλένθια οι πιλότοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προσπεράσεις, αλλά παίρνοντας ρίσκο εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Ο Γερμανός πιλότος χαρακτήρισε το εν λόγω σιρκουί ένα από τα πιο γρήγορα της σεζόν.
«Στη Βαλένθια οδηγείς με μέσα ωριαία ταχύτητα 200 χλμ. την ώρα, κάτι που σημαίνει ότι είναι ένα από τα πιο γρήγορα σιρκουί του πρωταθλήματος. τα προσπεράσματα είναι πιθανά, αλλά μόνο αν πάρεις ρίσκο. Σε μερικά σημεία χάνεις την πρόσφυση και πρέπει να αφήσεις το γκάζι. Η γραμμή εκκίνησης-τερματισμού στη Βαλένθια δεν είναι πολύ μεγάλη και σε οδηγεί σε μία δεξιά γρήγορη στροφή, στην οποία μπαίνεις με 290 χλμ. την ώρα», ήταν τα λόγια του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή.
Για ένα καλό γκραν πρι
Αισιόδοξος για τον όγδοο γύρο της σεζόν, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην πίστα της Βαλένθια δήλωσε ο Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός πιλότος σκοπεύει να αφήσει πίσω του άσχημα αποτελέσματα, τα οποία προέρχονται από μηχανικά προβλήματα.
«Είμαι σίγουρος πως όλοι έχουν πολλά κίνητρα για το γκραν πρι της Ευρώπης, αφού στον Καναδά τα πράγματα δεν πήγαν όσο καλά ελπίζαμε. Θα ταξιδέψουμε στην Ισπανία με πολύ θετική διάθεση», ανέφερε ο πιλότος της Mercedes GP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια