FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Οργιαζουν οι φημες για διδυμο Ferrari- Vettel

«Οργιάζουν» και πάλι οι φήμες και τα δημοσιεύματα στην Ιταλία περί ενδεχόμενης συνεργασίας του δύο φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ με την Ferrari.
Φερνάντο Αλόνσο - Σεμπάστιαν Φέτελ, οι επόμενοι teammates;
Ηδη, τα ΜΜΕ της γείτονας χώρας εμβαθύνουν ακόμη περισσότερο στο θέμα, αναφέροντας ότι ο νεαρός Γερμανός πιλότος θα είναι ο νέος teammate του Φερνάντο Αλόνσο από το 2014.

Τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ έρχονται να προστεθούν σε Βρετανικά δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών, τα οποία έκαναν λόγο για ενδεχόμενη συμφωνία του 24χρονου Φέτελ με την Scuderia. Μάλιστα, στην Ιταλία αναφέρεται ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι τριετής και θα ισχύει μέχρι το 2016.
Παράλληλα, το 2013, τη χρονιά που η Ferrari θα κληθεί να καλύψει τη μία οδηγική της θέση μέχρι να ενταχθεί σε αυτή ο Φέτελ, η Scuderia, όπως αναφέρεται στα Ιταλικά δημοσιεύματα, θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ δύο λύσεων. Ενός ανανεωμένου Φελίπε Μάσα που θα υπογράψει νέο μονοετές συμβόλαιο καθώς αυτό που έχει με την Ιταλική ομάδα λήγει στα τέλη του τρέχοντος έτους είτε του Μαρκ Γουέμπερ. Ο Αυστραλός βρίσκεται περίπου στην ίδια μοίρα με τον Μάσα καθώς η συνεργασία του με την Red Bull λήγει φέτος ενώ ήδη ακούγεται πως σκέφτεται να αποχωρίσει.
Όπως και να έχει και οι δύο επιλογές φαντάζουν σχετικά φτηνές για την Ferrari καθώς υπολογίζεται ότι θα κοστίσουν περί τα πέντε εκατ. , τη στιγμή που ο Φέτελ αμείβεται με 15 εκατ. ευρώ.
Η ενδεχόμενη συνεργασία της Scuderia με τον 24χρονο Γερμανό πιλότο έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και απασχολεί αρκετά τον διεθνή ειδικό Τύπο. Όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Φέτελ απήντησε ότι αισθάνεται κολακευμένος με το ενδιαφέρον της Ferrari χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια