FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η F1 εΙναι καλΥτερη από ποτε λεει ο Sauber!

Ο ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Sauber F1, Πήτερ Σάουμπερ πιστεύει ότι φέτος η F1 βρίσκεται στην καλύτερη φάση όλων των εποχών λόγω της απρόβλεπτης φύσης της.
Μιλώντας σχετικά ο φλεγματικός Ελβετός τόνισε μεταξύ άλλων: «Απ’ ότι μπορώ να δω υπάρχουν κάποιοι στα πάντοκ που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι είναι αδύνατον να πουν από την Παρασκευή με βεβαιότητα ποιος θα κερδίσει. Νομίζω πως η οπτική γωνία των θεατών είναι τελείως διαφορετική. Εκτιμώ πως έχουν εκστασιαστεί από τον απρόβλεπτο χαρακτήρα, τις έντονες διακυμάνσεις και τον απίστευτα έντονο ανταγωνισμό με τις ελάχιστες διαφορές. Στα 20 χρόνια που συμμετέχω ενεργά στη F1, ποτέ δεν ήταν καλύτερη και πιο συναρπαστική. Αυτό εν μέρει οφείλεται και στα ελαστικά της Pirelli που αναδεικνύουν μια τόσο εντυπωσιακή παράσταση».
Μέχρι την φετινή χρονιά η F1 είχε σα ρεκόρ πέντε διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες στο ξεκίνημα του 1983.
Φέτος έχουμε φτάσει στους επτά σε ισάριθμους αγώνες, θυμίζουμε πως στην Αυστραλία κέρδισε ο Μπάτον, ο Αλόνσο κράτησε στη Μαλαισία υπό βροχή τον Πέρεζ πίσω του, στην Κίνα ο Ρόσμπεργκ ήταν άπιαστος, στο Μπαχρέιν ο Φέτελ θύμισε τον περσινό κυρίαρχο, στην Ισπανία ένας Μαλντονάντο από το πουθενά ανέστησε τη Williams, στο Μονακό ο Γουέμπερ επωφελήθηκε από την ποινή του Σουμάχερ και στον Καναδά ο Χάμιλτον πήρε νίκη και προβάδισμα στην βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια