FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Σε συμφφωνια FIA, ομαδες και συμμετοχες....

Κοντά στο να έρθουν σε νέα συμφωνία και να υπογράψουν νέα Συνθήκη Ομόνοιας είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου, ο Μπέρνι Έκλεστοουν και οι ομάδες της Formula1.
Μεγάλη ανησυχία υπήρξε για το μέλλον της Formula1, καθώς στο τέλος της φετινής χρονιάς λήγει η Συνθήκη Ομόνοιας μεταξύ Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Μπέρνι Έκλεστοουν και των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, υπήρχε αμφιβολία ότι οι συζητήσεις του δεύτερου με τον Φλάβιο Μπριατόρε για μια νέα F1 δε θα κατέληγε σε συμφωνία.
Ωστόσο, έπειτα από συζητήσεις που είχαν η FIA με τον ισχυρό άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή, με την Ομοσπονδία να βγάζει ανακοίνωση. Σε αυτή τονίζει πως στόχος είναι να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με δίκαιο και ίσο τρόπο.
«Οι συζητήσεις μεταξύ της FIA και του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων για νέα συμφωνία συνεχίζονται, με στόχο να ολοκληρωθεί τις ερχόμενες εβδομάδες. Στο αίτημά τους η FIA έχει ενεργές συζητήσεις με τις ομάδες σχετικά με τον έλεγχο του κόστους.
Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στους τεχνικούς κανονισμούς θα προκύψουν από τον περαιτέρω περιορισμό των δαπανών στα σασί, που θα υποβληθούν στο ΠΣΜΑ μέσω φαξ πριν τις 30 Ιουνίου. Ο στόχος είναι να βοηθήσουμε όλες τις ομάδες να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με δίκαιο και ίσο τρόπο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η FIA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια