FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Alonso- Vettel οι μεγαλοι διεκδικητες...

Ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει ότι οι Φερνάντο Αλόνσο και Σεμπάστιαν Φέτελ θα είναι οι βασικοί του αντίπαλοι στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στη Formula1, κάτι που αποδεικνύεται και από τη βαθμολογία.
Τα αποτελέσματα στον αγώνα του Καναδά έφεραν ανακατατάξεις στη βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος της Formula1, με τον Λιούις Χάμιλτον να περνάει μπροστά και τους Φερνάντο Αλόνσο, Σεμπάστιαν Φέτελ να ακολουθούν με δυο και τρεις, αντίστοιχα, βαθμούς διαφορά.
Έτσι, ο Βρετανός θεωρεί τους δυο πιλότους βασικούς αντιπάλους του στη διεκδίκηση του τίτλου. «Τους Φερνάντο και Σεμπάστιαν θεωρώ κύριους διεκδικητές του τίτλου. Ο Σεμπάστιαν είναι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής και η Red Bull είναι η ομάδα που έχει το πρωτάθλημα στους κατασκευαστές.
Έχουν ένα καταπληκτικό μονοθέσιο αυτή τη σεζόν, συνεπώς θα είναι μία πολύ δύσκολη σεζόν», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 για να αναφερθεί και στον Αλόνσο. «Ο Φερνάντο και η Ferrari έχουν βελτιώσει το ρυθμό τους. Μπορείτε να το δείτε στα τελευταία τρία Γκραν Πρι, είχαν αναβαθμίσεις στη Βαρκελώνη, στο Μονακό και στη συνέχεια είχαν νέο πακέτο, όσον αφορά το σύστημα των εξατμίσεων στο Μόντρεαλ, συνεπώς πιέζουν πάρα πολύ.
Η μάχη της φετινής σεζόν είναι να καταλάβεις τη συμπεριφορά των ελαστικών». Άλλωστε, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και η τωρινή βαθμολογία δείχνουν ότι ο τίτλος θα είναι μια μάχη μεταξύ των τριών προαναφερθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια