FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Η Fast Six Racing Team στο διαγωνισμό F1 in Schools

H Fast Six Racing Team , αποτελείται από μαθητές του λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Φέτος είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που συμμετέχει στο διαγωνισμό F1 In Schools ως ομάδα και για το σχολείο μας είναι η τρίτη συνεχής χρονιά συμμετοχής. Μέσα στα χρόνια, τα παιδιά έχουν κατακτήσει νέες γνώσεις, έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον διαγωνισμό και συνεχίζουν πολλά από τα πρώτα μέλη να συμμετέχουν ακόμα και σήμερα. Ως απόρροια των παραπάνω, είναι η καταβολή της μέγιστης προσπάθειας για την πολυπόθητη διάκριση που θα οδηγήσει την ομάδα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Achievements
2013 : • 15η θέση στους Εθνικούς Τελικούς
2014: • 10η θέση στους Προκριματικούς της Αθήνας
• 6η θέση στους Εθνικούς Τελικούς
• Βραβείο “Καλυτερης Χρήσης Εργαλείων Κοινωνικής Δικτύωσης” 2015: • 3η Θέση στους Προκριματικούς Αθήνας
• Καλύτερος χρόνος πίστας ( 1.013 sec )
Ο Διαγωνισμός
Ο Διαγωνισμός Τεχνολογίας F1 in Schools είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα στο οποίο παίρνουν μέρος περισσότεροι από 17000 μαθητές. Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενθαρρύνει το ενδιαφέρον των μαθητών σε τομείς όπως τη Μηχανική, τα Μαθηματικά, το Μάρκετινγκ και το Project Management. Ομάδες 3-6 ατόμων σχεδιάζουν, αναλύουν, κατασκευάζουν και ύστερα διαγωνίζονται
με μινιατούρες αυτοκινήτων Formula 1. Τα αυτοκίνητα είναι κατασκευασμένα από ξύλο balsa και κινούνται χάρη σε μια αμπούλα συμπιεσμένου αέρα. Οι ομάδες κρίνονται σε διάφορους τομείς ( Man- agement , Μηχανική , Marketing , Public Image κ.α) και ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να συγκεντρώσει μία ομάδα είναι 1000 πόντοι. Πληροφορίες σχετικές με τον ως άνω διαγωνισμό θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα:www.f1inschools.gr
Η ομάδα μας, αποτελείται από τέσσερεις μαθητές του Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και συμμετέχουμε στο F1 In Schools για τρίτη συνεχή χρονιά ως σχολείο και δεύτερη συνεχή χρονιά ως Fast Six. Ο στόχος μας για την φετινή χρονιά με έρεισμα την πολυετή πλέον εμπειρία μας, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στους Εθνικούς Τελικούς που θα μας εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο του 2015 στη Σιγκαπούρη.
Η ομάδα μας προκρίθηκε στους Τελικούς κατακτώντας την 3η θέση στους προκριματικούς της Αθήνας και τα μέλη μας έχουν αφοσιωθεί πλήρως στο έργο τους και έχουν ως κύριο μέλημα την κατάκτηση του στόχου.
Οι διακρίσεις και η κατάκτηση των επιθυμητών στόχων είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει, καθώς στο παρελθόν έμπειρα μέλη της ομάδας μας, έχουν διακριθεί και στον παρόν διαγωνισμό ( αναφέρονται όλα εντός του επισυναπτόμενου εντύπου ) αλλά και σε άλλου είδους διαγωνισμούς. Πιο αναλυτικά:
7η θέση στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2014
12η θέση στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2013
1η Θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής το 2013 και το 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια