FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Πάσχα με Formula 1, MotoGP, clasico & ντέρμπι στην Premier League!

Πάσχα με Formula 1, που διεξάγεται στην Κίνα, MotoGP στο Όστιν των Ηνωμένων Πολιτειών, το “el clasico” της ACB Linga Endesa, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, αλλά και το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Barclays Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι, θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT. Πλούσιο θέαμα σε όλα τα σπορ θα απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV την εβδομάδα του Πάσχα. Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή του Πάσχα (18.00, OTE SPORT 1HD) κλέβει την παράσταση της 32ηςαγωνιστικής της Barclays Premier League. Με μόλις έναν βαθμό να τους χωρίζει, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο τη νίκη που θα τις φέρει πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Στην Ισπανία, δύσκολη αναμέτρηση περιμένει την πρωτοπόροΜπαρτσελόνα απέναντι στη Σεβίλη, η οποία διανύει την καλύτερη σεζόν των τελευταίων ετών. Η μάχη ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Primiera Division, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 31ηςαγωνιστικής της La Liga, θα προβληθεί ζωντανά το Μ. Σάββατο 11 Απριλίου στις 21.00, στο OTE SPORT 2HD.
Στο μπάσκετ, τα φώτα πέφτουν στο “el clasico” Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για την 28η αγωνιστική της ACB Linga Endesa. Με το ηθικό των δύο ομάδων να είναι ακμαίο μετά και την πρόκριση με πλεονέκτημα στα play off της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ρίχνονται στη μάχη για τη νίκη, την Κυριακη του Πάσχα στις 13.15, στο OTE SPORT 4HD. Στο ΝΒΑ, αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα για την κανονική περίοδο της διοργάνωσης, με τις ομάδες να συμπληρώνουν μία-μία το πάζλ των 16 σε ανατολή και δύση. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Βοστόνη-Κλίβελαντ (Κυριακη του Πάσχα, 22.00, ΟTE SPORT 4HD) και Ιντιάνα-Οκλαχόμα (Δεύτερα του Πάσχα, 01.00, OTE SPORT 4HD).
Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το θέαμα κορυφώνεται την Κυριακή του Πάσχα με Formulaκαι MotoGP. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν σε ζωντανή μετάδοση στις 08.45 τον αγώνα της Formula 1 στο Grand Prix της Κίνας από το OTE SPORT 5HD και στις 21.30 τον αγώνα MotoGP στο Όστιν των ΗΠΑ από το OTE SPORT 5HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια