FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Formula 1: Ανανεώνει με τη Mercedes ο Χάμιλτον

Τυπικό μόνο είναι πια το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας ανάμεσα στη Mercedes και τον Λιούις Χάμιλτον, καθώς οι δύο πλευρές πρόκειται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την υπογραφή νέων συμβολαίων εντός των προσεχών ημερών.
Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα έχει ακόμη ένα ακόμη χρόνο συνεργασίας με τη γερμανική ομάδα, αλλά με τη νέα συμφωνία αυτό θα επεκταθεί για δύο επιπλέον έτη.
«Λογικά μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα. Δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει. Κατά 99,6% είναι τελειωμένο. Δεν μένει κάτι άλλο να διαπραγματευτούμε, απλά είναι κάποια νομικά ζητήματα και αυτά πρόκειται να διευθετηθούν» δήλωσε ο 29χρονος Βρετανός.Η Mercedes ήταν απόλυτη κυρίαρχος πέρυσι, καθώς οι πιλότοι της είδαν πρώτοι την καρό σημαία του τερματισμού στους 16 από τους συνολικά 19 αγώνες του πρωταθλήματος.Από αυτές τις νίκες οι 11 κατακτήθηκαν από τον Χάμιλτον, ο οποίος άλλωστε στέφθηκε πρωταθλητής, ενώ οι υπόλοιπες ανήκαν στον Νίκο Ρόσμπεργκ.
Φέτος, ύστερα από δύο αγώνες, ο Χάμιλτον πρώτευσε στο εναρκτήριο γκραν πρι της Μελβούρνης, ενώ την περασμένη Κυριακή στη Μαλαισία (Σεπάνγκ) ήταν δεύτερος, πίσω από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου οι ετήσιες αποδοχές του θα είναι περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, που με τα μπόνους θα μπορούσαν να φτάσουν στα 30 εκατ., προσεγγίζοντας τα συμβόλαια των Φέτελ με τη Ferrari και Φερνάντο Αλόνσο με τη McLaren.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια