FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Νεο αιμα δοκιμαζει τωρα η BMW!

Παρά το γεγονός ότι η BMW ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη Formula 1 στο τέλος της σεζόν, θα δοκιμάσει δυο νέους οδηγούς, τον Αμερικανό Αλεξάντερ Ρόσι και τον Μεξικανό Εστεμπάν Γκουτιέρες, όπως είπε και ο Μάριο Θέισεν, για να τιμήσει τις δεσμεύσεις της για τους νέους οδηγούς. Η BMW ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Formula1 στο τέλος της φετινής σεζόν, όμως θα δοκιμάσει δυο νέους οδηγούς, τους Αλεξάντερ Ρόσι, που έγινε πέρυσι ο πρώτος Αμερικανός που κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula BMW, και Εστεμπάν Γκουτιέρεζ, που αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς πριν από δυο χρόνια στην Αμερικανική σειρά της Formula BMW. Για την πράξη αυτή της γερμανικής ομάδας μίλησε ο Μάριο Θέισεν. «Παρά την ανακοίνωσή μας ότι θα αποσυρθούμε από τη Formula1, θα τιμήσουμε τις δεσμεύσεις μας για τους νέους οδηγούς.
Έτσι, ανυπομονούμε να χορηγήσουμε σε δυο ακόμα «απόφοιτους
» της Formula BMW την ευκαιρία να πάρουν εμπειρία από ένα μονοθέσιο της Formula1», είπε ο διευθυντής της ομάδας, ο οποίος έκανε αναφορά και στους δυο νεαρούς οδηγούς.
«Ο Αλεξάντερ Ρόσι κέρδισε την ευκαιρία κερδίζοντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula BMW πέρυσι γίνοντας ο πρώτος Αμερικανός που πράττει κάτι τέτοιο. Ο Εστεμπάν Γκουτιέρεζ ήταν ο ρούκι της χρονιάς στην αμερικανική σειρά Formula BMW το 2007 και κέρδισε και την ευρωπαϊκή Formula BMW πέρυσι έναντι δύσκαμπτων αντιπάλων. Το Δεκέμβριο και οι δυο οδηγοί θα αφήσουν το στίγμα τους στις δοκιμές τους στη Formula1».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια