FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Yπερ του Schumacher ο θρυλος Niki Lauda!

Το να κάνει δηλώσει ο ένας Θρύλος για τον άλλον σημαίνει κάτι όπως το γεγονός ότι ο Michael Schumacher επιστρέφει. Τρανή απόδειξη αποτελεί ο Niki Lauda, ο οποίος μιλώντας για την μεγάλη επιστροφή του Γερμανού πιλότου, τόνισε ότι είχε μετανιώσει που αποχώρησε και έψαχνε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στους αγώνες.
"Δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει από μέσα του το μικρόβιο των αγώνων. Πιστεύω ότι αποχώρησε από την ενεργό δράση στο τέλος του 2006 επειδή δεν θεωρούσε αρκετά μεγάλη την πρόκληση της παραμονής του και λογικά μετάνιωσε για την απόφαση του αυτή" , είπε χαρακτηριστικά ο Lauda. Συνεχίζοντας, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής υπογράμμισε: "Τώρα έχει τη μοναδική ευκαιρία να επιστρέψει μαθαίνοντας παράλληλα και πόσο ανταγωνιστικός είναι ακόμα και σήμερα. Ακόμα κι εμένα θα με ενδιέφερε, λόγω της δίψας για ανταγωνισμό, για αδρεναλίνη, η οποία δεν πεθαίνει ποτέ. Είναι στο DNA μας!".
Οσον αφορά στο θέμα της ηλικίας, αφού πολλοί θεωρούν ότι ο Schumacher είναι πια μεγάλος (40 ετών) για να τρέχει στη Formula 1, ο Niki Lauda ξεκαθάρισε: "Ξεχάστε την ηλικία! Είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ήδη κάνει ειδική προετοιμασία και νομίζω ότι και από ψυχολογικής πλευράς, είναι επίσης έτοιμος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια