FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Εξελιξεις στην McLaren για τους οδηγους!

Η απόδση στις πίστες του Heikki Kovalainen έθεσε σε συναγερμό τους ανθρώπους της McLaren. Ο Martin Whitmarsh, επικεφαλής της ομάδας McLaren-Mercedes, υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι ο Φιλανδός πρέπει να ανεβάσει άμεσα την απόδοσή του για να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας να τον διατηρήσουνκαι την επόμενη σεζόν. Ουσιαστικά, ο ισχυρός άντρας της McLaren ζήτησε από τον Kovalainen νίκη στη Βαλένθια ή έστω καλό αποτέλεσμα, καθώς τα περιθώρια στενεύουν για την επόμενη σεζόν.
«Ο Heikki κάνει φανταστική δουλειά στην ομάδα. Κατά τη γνώμη του, δεν έχει αγωνιστεί όπως θα ήθελε και όπως θα θέλαμε εμείς φέτος. Πολλοί θέλουν να δουν τον Heikki να παίρνει καλά αποτελέσματα φέτος και να εξασφαλίσει την παραμονή του με εμάς. Αυτή είναι η επιθυμία μας. Ο στόχος του στη Βαλένθια είναι η νίκη – και είναι ικανός να κερδίσει τον αγώνα αυτό το διήμερο», δήλωσε ο Whitmarsh.
Ακόμα η McLaren δεν έχει αποκλείσει τον Kovalainen για την επόμενη σεζόν, αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. «Οι εικασίες υπάρχουν. Δεν τα σχολιάζουμε όμως, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι παρά τις φήμες δεν έχουμε μιλήσει με άλλον οδηγό μέχρι τώρα».
Η ομάδα της McLaren δεν έχει μιλήσει ακόμα με κάποιον οδηγό, αλλά από ότι φαίνεται η Mercedes έχει ζητήσει από την ομάδα έναν Γερμανό οδηγό στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια