FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Ονειρο θερινης νυκτος η..επιστροφη του Schumi!

Ονειρο ήταν και πάει... η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ στις πίστες της Φόρμουλα 1. Οι πολυάριθμοι φίλοι του αθλήματος ανά τον κόσμο μπορεί να περίμεναν με αγωνία να δουν τον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή Γερμανό να πιλοτάρει ξανά τη Φεράρι στο γκραν πρι που θα γίνει στις 23 του μήνα στη Βαλένθια, ωστόσο χθες ξεκαθάρισε ότι λόγω έντονων ενοχλήσεων που έχει στον αυχένα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.
Ο Σουμάχερ είχε χτυπήσει στον αυχένα σε αγώνα Moto GP και τον τελευταίο καιρό έκανε καθημερινά φυσιοθεραπείες. Οι ενοχλήσεις, όμως, δεν τον άφησαν κι έτσι αποφάσισε να ματαιώσει την επιστροφή του στις πίστες της Φόρμουλα 1, αντιλαμβανόμενος προφανώς τους κινδύνους που υπάρχουν για την υγεία του.
«Χθες το απόγευμα, ενημέρωσα τον πρόεδρο της Φεράρι, Λούκα Ντι Μοντετζέμολο, και το διευθυντή της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι, ότι δεν μπορώ να αντικαταστήσω το Φελίπε», είπε χαρακτηριστικά ο 40χρονος Γερμανός και πρόσθεσε: «Δοκίμασα τα πάντα για να μπορέσω να επιστρέψω, όμως δεν τα κατάφερα. Δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τις ενοχλήσεις στον αυχένα, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές». Μετά την άρνηση του Μίκαελ Σουμάχερ να επιστρέψει στις πίστες, η Φεράρι ανακοίνωσε ότι ο αναπληρωματικός οδηγός της, Λούκα Μπαντοέρ, θα είναι ο αντικαταστάτης του Φελίπε Μάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια