FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Η επομενη μερα προβληματιζει τον Schumi!

Απογοητευμένος δήλωσε ο Μίκαελ Σουμάχερ στη σημερινή συνέντευξη Τύπο που έδωσε στη Γενεύη για να εξηγήσει τους λόγους που δεν του επιτρέπουν να επιστρέψει στη Φόρμουλα 1 και ειδικότερα στον προσεχή αγώνα της Βαλένθια. Οι πόνοι στον αυχένα από παλαιότερο τραυματισμό σε δοκιμές μοτοσικλέτας και η μη σωστή φυσική κατάσταση οδήγησαν τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να αναβάλλει την επάνοδό του στον στίβο του αθλήματος.
Εντούτοις, ο Γερμανός φάνηκε αναποφάσιστος για το αν θα τρέξει με τη Scuderia στο μέλλον και ειδικότερα στα προσεχή Grand Prix μέχρι το τέλος της σεζόν. Ειδικότερα απέφυγε να ξεκαθαρίσει το κατά πόσο η φυσική του κατάσταση θα βελτιωνόταν αν είχε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας ενώ δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη σκεφτεί τους αγώνες που ακολουθούν μετά την Ισπανία.
«Οι φήμες σε αυτό τον χώρο είναι κάτι το φυσικό. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα προχωρήσω σε αυτό που τόσο αδημονούσα και πραγματικά αυτό σκέφτομαι συνεχώς και να ασχοληθώ», δήλωσε ο Μίκαελ Σουμάχερ. Παράλληλα, ο 40χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ευχήθηκε ο,τι καλύτερο στο Λούκα Μπαντοέρ, τον πιλότο που θα αντικαταστήσει τελικά τον τραυματία Φελίπε Μάσα.
«Ο Λούκα είναι πολύ καλός φίλος. Εχει προετοιμάσει τον εαυτό του αρκετά, ώστε να έτοιμος εδώ και πολλά χρόνια. Ηταν ήδη έτοιμος και έχει δουλέψει σκληρά μετά το ατύχημα του Φελίπε. Πάντα έλεγα ότι θα έπρεπε να επιβεβαιώσω ότι θα μπορούσα να το πετύχω και εκείνος να είναι πάντα σε ετοιμότητα. Ενας οδηγός δεν χάνει ποτέ το αγωνιστικό του πνεύμα. Του εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή την δύσκολη αποστολή, αλλά αν έπρεπε να σκεφτώ κάποιον για αυτή, θα σκεφτόμουν σίγουρα το Λούκα», τόνισε ο Σουμάχερ, δηλώνοντας παράλληλα ότι είναι πολύ χαρούμενος για την βελτίωση που παρουσιάζει ο Φελίπε Μάσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια