FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ετοιμοι απαντες για το GP στο Βέλγιο!

Οι ομάδες και οι οδηγοί της Formula1 ετοιμάζονται με όλα τα μέσα για τον επόμενο αγώνα όπου μετά τη Βαλένθια βρίσκονται στο Βέλγιο για το Γκραν Πρι του Σπα, όμως όλα ξεκινούν αύριο με τη συνέντευξη Τύπου τεσσάρων οδηγών για να ακολουθήσει η ένταησ από την Παρασκευή και για το υπόλοιπο τριήμερο με δοκιμές, ελεύθερες και κατατακτήριες, και φυσικά τον αγώνα.
Με νωπές τις μνήμες απο το GP Ευρώπης και την επιστροφή του Ρούμπενς Μπαρικέλο στις νίκες μετά μια 5ετία, η ένταησ κορυφώνεται για τις ομάδες και τους πιλότους της Formula1, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μεταβαίνουν στο Βέλγιο για το Γκραν Πρι του Σπα. Αυτό, πάντως, θα ξεκινήσει αύριο με τη συνέντευξη Τύπου των Σεμπαστιάν Μπουέμι, Ρομάν Γκροζάν, Χέικι Κοβαλάινεν και Σεμπαστιάν Φέτελ.
Πιο αναλυτικά στην πίστα του Σπα την Παρασκευή με τις δυο πρώτες περιόδους των ελεύθερων δοκιμών και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου με τους Κρίστιαν Χόρνερ, Τζον Χάουετ, Άνταμ Παρ και Σίμον Ρόμπερτς να δίνουν το παρών. Το Σάββατο ακολουθούν η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών και οι κατατακτήριες με τους τρεις πρώτους να βρίσκονται στην Αίθουσα Τύπου του βελγικού σιρκουί, ενώ την Κυριακή σειρά έχει το... μενού της ημέρας οπότε ο αγώνας με την πρώτη τριάδα θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα.
Αναφορικά με την πίστα του Σπα, οι οδηγοί θα πρέπει να διανύσουν τη συνολική απόσταση των 308052 χιλιομέτρων σε 44 γύρους, ενώ το ρεκόρ γύρου κατέχει ο Κίμι Ραϊκόνεν από το 2004 με χρόνο 1:45.108, με τον Φελίπε Μάσα να παίρνει τη νίκη πέρυσι, κάτι που δε θα έχει την ευκαιρία να κάνει φέτος, δεδομένου ότι παραμένει τραυματίας.
Φωτό απο το f1fanatic.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια