FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Αισιοδοξια οδηγων και Kimi στις ελευθερες δοκιμες

Ο Κίμι Ραϊκόνεν είχε θετική αίσθηση του μονοθεσίου της Ferrari στις χθεσινές ελεύθερες δοκιμές του Σπα, όπως δήλωσε και ο ίδιος, που πρόσθεσε ότι τα τεχνικά προβλήματα δεν επηρέασαν το πρόγραμμα της Scuderia, ενώ ο Λούκα Μπαντοέρ έθεσε το στόχο του στις κατατακτήριες δοκιμές, που δεν είναι άλλος από το να περάσει στο δεύτερο σκέλος.
Στο Σπα και στις ελεύθερες δοκιμές η Ferrari συνέχισε να βλέπει τον Κίμι Ραϊκόνεν να παλεύει μόνος του, καθώς ο Λούκα Μπαντοέρ ήταν και πάλι τελευταίος.
Η Brawn GP δε ξεκίνησε καλά στο Γκραν Πρι του Βελγίου, που διεξάγεται στο Σπα αυτό το τριήμερο, και ο Τζένσον Μπάτον πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στην ισορροπία του μονοθεσίου και ότι πρέπει να τη βελτιώσουν μερικούς τομείς, με τον Ρούμπενς Μπαρικέλο να επισημαίνει ότι ήταν χρήσιμο που έτρεξαν σε βρεγμένο, από τη στιγμή που υπάρχει ενδεχόμενο να βρέξει εντός των επόμενων δυο ημερών.
Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν έφερε καλό αποτέλεσμα σήμερα στις ελεύθερες δοκιμές του Σπα, αλλά δήλωσε αποφασισμένος να το φέρει αύριο στις κατατακτήριες δοκιμές, που θα του δώσει και την ευκαιρία να γι' άλλο ένα στον αγώνα της Κυριακής. Ωστόσο, αυτό ήρθε από τον Ρομάν Γκροζάν σήμερα με την πέμπτη θέση, ο οποίος τόνισε ότι η βοήθεια του ομόσταβλού του ήταν και πάλι πολύτιμη.
Η Force India ήταν γρήγοροι και πάλι σε ελεύθερες δοκιμές δείχνοντας τη βελτίωση που έχει κάνει τελευταία και αυτό έγινε σήμερα με την έκτη θέση του Τζιανκάρλο Φισικέλα, ο οποίος τόνισε ότι θα είναι δύσκολο να βρεθεί μέσα στην πρώτη δεκάδα στις κατατακτήριες δοκιμές αύριο. Ο Αντριάν Σούτιλ δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια των κατατακτήριων δοκιμών.

Γράφει ο Νίκος Τσώκος απο το http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια