FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Δηλωσεις Kimi για το μελλον της Ferrari

Ο Κίμι Ραϊκόνεν πήρε την πρώτη νίκη για τη Ferrari φέτος στον αγώνα του Σπα και αμέσως μετά το τέλος αυτού τόνισε ότι στη Scuderia κατάφεραν αυτό που ήθελαν, που ήταν να κερδίσουν τουλάχιστον σε έναν αγώνα. Ο Λούκα Μπαντοέρ μίλησε για την απόδοσή του και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στη Μόντσα, ενώ ο Στέφανο Ντομενικάλι αφιέρωσε τη νίκη αυτή στον Λούκα ντι Μοντετσεμόλο.
Η Μόντσα θα είναι δύσκολη επειδή το μονοθέσιο δεν είναι ιδιαίτερα καλό όταν περνάει πάνω από τα κερμπ, αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο». Από την πλευρά του ο Λούκα Μπαντοέρ εξέφρασε την επιθυμία του τρέξει στη Μόντσα. «Σήμερα έκανα ότι μπορούσα. Δυστυχώς στην πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση αναγκάστηκα να μπλοκάρω τους τροχούς μου με ένα έντονο φρενάρισμα και είχα ισχυρούς κραδασμούς σε όλο το πρώτο κομμάτι. Όταν αλλάξαμε τα ελαστικά η κατάσταση βελτιώθηκε αλλά η επίδοσή μου με τα σκληρότερα ελαστικά δεν ήταν τόσο καλή όσο με τα μαλακά.
Έχω βελτιώσει την επίδοσή μου και πραγματικά θέλω να τρέξω στη Μόντσα, σε μια πίστα που ξέρω πάρα πολύ καλά μετά το Φιοράνο και το Μούτζελο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Κίμι και την ομάδα: Αυτή είναι μια φανταστική νίκη. Ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για την υπόλοιπη σεζόν». Τέλος, ο Στέφανο Ντομενικάλι αφιέρωσε τη νίκη στον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Λούκα ντι Μοντετσεμόλο. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη νίκη, η οποία ήταν μια ανταπόδοση για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει όλη η ομάδα σε αυτή τη δύσκολη και δραματική χρονιά. Θέλω να αφιερώσω την πρώτη νίκη στον Πρόεδρό μας μας, στον Μοντετσεμόλο, που θα γιορτάσει τα γενέθλιά του αύριο. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο δώρο. Πολλά ευχαριστώ και στους συνεργάτες μας, πρώτα στη Phillip Morris και τη Shell, που πάντα μας στάθηκαν όπως και στους θεατές για την ακλόνητη υποστήριξή τους. Η σκέψη μας είναι με τον Φελίπε που κρατάει επαφή με εμάς από το Μαϊάμι, όπου αύριο θα κάνει τις ιατρικές του εξετάσεις. Ο Κίμι οδήγησε φανταστικό αγώνα σήμερα. Ξέραμε ότι ο πρώτος γύρος θα ήταν αποφασιστικός και αυτό αποδείχτηκε."
Πηγή: www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια