FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεπεσε η Ferrari και αναζητα οδηγους...

Ο Τζιανκάρλο Φισικέλα που όλοι θυμόμαστε δεν αποκλείεται να τον δούμε κοντά στην Κόκκινη ομάδα αφού η Ferrari θα τον τοποθετήσει μάλλον ρόλο αντικαταστάτη, σε περίπτωση που οι αγωνιστικοί διευθυντές διώξου συναινετικά τον Μπαντοέρ, ωστόσο ο μάνατζέρ του, Ενρίκο Ζαναρίνι υποστήριξε ότι προς το παρόν δεν εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με τη Scuderia οπότε δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Ειναι γεγονός πάντως ότι ο οδηγός της Force India ζητάει επίμονα το πιο γρήγορο μονοθέσιο στη Μόντσα.
Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκονται αρκετά ηχηρά ονόματαγια τη θέση του αντικαταστάτη στη Ferrari, αφού στο Μαρανέλον δεν θέλουν με τίποτα τον Λούκα Μπαντοέρ. Αναλυτές εκτιμούν ότι ο επικρατέστερος είναι ο Τζιανκάρλο Φισικέλα, ο οποίος είχε εκπληκτικές επιδόσεις στο Γκραν Πρι του Βελγίου κατακτώντας την pole position στις κατατακτήριες δοκιμές και τη δεύτερη θέση στον αγώνα.
Επειδή όλα είναι ρευστά και με δεδομένο ότι, ο μάνατζέρ του, Ενρίκο Ζαναρίνι, δεν άφησε κάποιο παράθυρο αονικτό αφού ο πιλότος της Force India ανυπομονεί για ένα γρήγορο μονοθέσιο στο Γκραν Πρι της Ιταλίας, που διεξάγεται στη Μόντσα σε δυο εβδομάδες. Βρε που ξέπεσε η Φερραρι, να παρακαλάει τώρα οδηγούς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια