FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ενδιαφερον Manor GP για τον Πικε

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Νέλσον Πικέ Τζούνιορ εξέφρασε μια εκ των νέων ομάδων που θα μπουν στο πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν, η Manor GP, καθώς το αφεντικό αυτής, Τζον Μπουθ, έπλεξε το εγκώμιο του Βραζιλιάνου σε δηλώσεις του, όπου αναφέρθηκε και στους υπόλοιπους υποψήφιους για μια θέση στην ομάδα. Ο Μπέρνι Έκλεστοουν πιστεύει ότι ο πρώην οδηγός της Renault θα βρει ξανά θέση στη Formula1.
Στη λίστα των υποψήφιων για μια θέση στη Manor GP μπήκε ο Νέλσον Πικέ Τζούνιορ. Το αφεντικό της μιας εκ των τεσσάρων νέων ομάδων, που θα εισέλθουν στη Formula1 από την επόμενη σεζόν, Τζον Μπουθ αναφέρθηκε με καλά λόγια στον Βραζιλιάνο οδηγό λέγοντας ότι το μόνο πρόβλημα είναι οι χορηγοί του.
«Δεν του έχω μιλήσει ακόμα αλλά είναι ένας πολύ καλός οδηγός. Δεν έχω προσωπικά προβλήματα μαζί του αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ποια είναι η κατάστασή του όσον αφορά τους χορηγούς», είπε ο Μπουθ και έκανε λόγο και για τους υπόλοιπους υποψήφιους, που είναι οι Άντονι Ντέιβιντσον, Άνταμ Κάρολ και Κρίστιαν Κλίεν.
«Ο Άνταμ είναι ένας οδηγός τον οποίο εκτιμάμε πολύ και έχουμε συζητήσει μαζί του. Έχουμε μιλήσει και με τον Κρίστιαν, αλλά τίποτα παραπάνω. Είχα μια συνομιλία και με τον Άντονι, ο οποίος είναι πολύ γρήγορος οδηγός. Είναι εκπληκτικό πόσοι ποιοτικοί οδηγοί υπάρχουν διαθέσιμοι». Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η Manor GP δεν έχει βρει ακόμα το οδηγικό δίδυμο για το 2010, με τον Πικέ να ήταν από πολλούς «τελειωμένος», έπειτα από το σκάνδαλο της Renault.
Τέλος, ένας άνθρωπος ακόμα από τον κόσμο της Formula1 πιστεύει ότι ο 23χρονος θα βρει ξανά θέση στο σπορ και αυτός είναι ο Μπέρνι Έκλεστοουν. «Ο Πικέ θα βρει θέση. Είναι ένας οδηγός που κάνει ό,τι του πουν και αυτό είναι που θα θέλουν όλα τα αφεντικά των ομάδων. Δεν το κάνουν όλοι οι οδηγοί αυτό».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια