FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Kimi χωρις μελλον και ο Alonso το νεο αστερι...

Το μέλλον του Κίμι Ραϊκόνεν παραμένει αβέβαιο στη Ferrari, όμως ο Στέφανο Ντομενικάλι όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω θέμα προτίμησε να μην το συζητήσει αυτή τη στιγμή, αφού βλέπει τον Φινλανδό να παίρνει καλά αποτελέσματα για τη Scuderia, όπως γινόταν και το 2007 που αναδείχθηκε πρωταθλητής.
Παρά το γεγονός ότι ο Κίμι Ραϊκόνεν έχει αρχίσει να φέρνει καλά αποτελέσματα στη Ferrari, το μέλλον του παραμένει αβέβαιο στην ιταλική ομάδα. Για το ζήτημα αυτό ρωτήθηκε ο Στέφανο Ντομενικάλι στο περιθώριο του ιταλικού Γκραν Πρι, όμως απέφυγε να συζητήσει το θέμα εκείνη τη στιγμή.
«Δε θέλω να το συζητήσω τώρα το θέμα διότι πιστεύω ότι δεν είναι σωστό. Ο Κίμι έχει συμβόλαιο μαζί μας για την επόμενη σεζόν και αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε. Είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή του, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν που είναι ο δεύτερος οδηγός με τους περισσότερους βαθμούς μετά τον Μπαρικέλο. Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής που γνωρίζαμε πριν από δυο χρόνια», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Μαρανέλο.
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στα πάντοκ της Formula1 θεωρείται δεδομένη η μετακίνηση του Φερνάντο Αλόνσο στη Ferrari και πιθανότατα στη θέση του Ραϊκόνεν.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια