FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Αλλαγες στο GP ΤΗς Απω Ανατολης

Με ορισμένες αλλαγές, σε σύγκριση με πέρυσι, θα διεξαχθεί το νυχτερινό Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης, αφού οι διοργανωτές έχουν κάνει μερικές τροποποιήσεις στην πίστα που αφορούν την έξοδο των πιτ, τα κερμπ και την άσφαλτο σε κάποια σημεία, καθώς και την είσοδο του πιτ λέιν, αλλά και τον τοίχο στις στροφές 22 και 23.Το πρώτο νυχτερινό Γκραν Πρι στην ιστορία της Formula1 διεξήχθη πέρυσι στη Σιγκαπούρη και χαρακτηρίστηκε από πολλούς άκρως επιτυχημένος, όμως οι διοργανωτές αποφάσισαν να κάνουν μερικές αλλαγές στην πίστα, προκειμένου να γίνει καλύτερος ο αγώνας.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τροποποιήσεις στις στροφές 5 και 7, όπου στρώθηκε νέα άσφαλτος με σκοπό να μειωθούν οι αναπηδήσεις, κάτι που αποτέλεσε πηγή διαμαρτυρίας για τους οδηγούς, ενώ το ίδιο έγινε και στο πιτ λέιν, με την είσοδο αυτού να μεταφέρεται πριν τη στροφή 22.
Ακόμη τοποθετήθηκαν καινούρια κερμπ στις στροφές 1 και 5, ενώ ανασχεδιάστηκαν στη στροφή δέκα, όπου μετακινήθηκαν και οι κορυφές, και στην 14 έχουν μεταφερθεί κατά δέκα μέτρα. Τέλος, ο τοίχος στις στροφές 22 και 23 έχει μεταφερθεί πιο κοντά στην πίστα και στις στροφές 13 και 14 έχουν μετακινηθεί λίγο οι κορυφές.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια