FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Ιταλικο αιμα στη Monza για δυνατο αγωνα!

Η παρουσία του Τζιανκάρλο Φιζικέλα στην κόκκινη ομάδα της Ferrari για τους εναπομείναντες 5 αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 ανάγκασε τη Force India να τοποθετήσει στη θέση του Ιταλού το συμπατριώτη του, Βιταντόνιο Λιούτσι.
Ο τελευταίος ήταν ο αναπληρωματικός οδηγός της Force India, ενώ έτρεξε για τελευταία φορά σε γκραν πρι πριν από 2 χρόνια με την Τόρο Ρόσο. Η 6η θέση που κατέλαβε στον αγώνα της Κίνας ήταν η καλύτερή του για το 2007.
ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΖΑ
Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός για κάθε οδηγό, πόσο μάλλον όταν αυτός διεξάγεται στην πατρίδα του. Οπότε δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Ιτλαικό αγώναμε τους Τζιανκάρλο Φισικέλα, Γιάρνο Τρούλι και Βιταντόνιο Λιούτσι, οι οποίοι θα κληθούν στο Γκραν Πρι της χώρας τους, που θα διεξαχθεί στη Μόντσα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Βέβαια, πρώτη στους οδηγούς μιας χώρας είναι η Γερμανία που έχει πέντε οδηγούς στη Formula1.
Γιάρνο Τρούλι, Τζιανκάρλο Φισικέλα και Βιταντόνιο Λιούτσι θέλουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Γκραν Πρι της χώρας τους, που θα διεξαχθεί στη Μόντσα σε λίγες μέρες, αφού ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ξεχωριστός γι' αυτούς και είναι σημαντικό το να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, όπως είπε και ο Τρούλι. Έτσι, η Ιταλία έχει αυτή τη στιγμή τρεις οδηγούς στη Formula1, με τον Λιούτσι να προστίθεται τώρα, καθώς πήγε στη Force India, και βρίσκεται δεύτερη στη σχετική λίστα πίσω από τη Γερμανία που έχει πέντε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια