FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Παγκοσμιο Κυπελλο WORLD CUP KZ1-KF3

Το πρώτο μεγάλο ραντεβού του παγκόσμιου καρτ έφτασε, το επόμενο Σαββατοκύριακο στην περίφημη πίστα του Sarno, κοντά στη Νάπολη, θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο κύπελλο για τις κατηγορίες KZ1 και KF3.
Στην ΚΖ1, 76 συνολικά οδηγοί θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ανάμεσα τους δύο οδηγοί της Formula 1, ο Πολωνός Robert Kubica και ο Ισπανός Jaime Alguersuari, επίσης θα συμμετέχει ο Βρετανός Ben Hanley οδηγός του διάσημου πρωταθλήματος GP2. Από τους οδηγούς του καρτ όλα τα κορυφαία ονόματα θα δώσουν το παρών, ξεχωρίζουν οι Jonathan Thonon, (νικητής το 2007 και 2008) και ακολουθούν οι Marco Ardigo, Davide Fore, Bas Lammers, Arnaud Kozlinski, Jeremy Iglesias, Roberto Toninelli, Francesco Laudato, Alessandro Piccini.
Στην KF3 89 νεαροί πιλότοι θα κυνηγήσουν το όνειρο. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί από τους Χρήστο Κουτσοδημο, Γιάννη Κελεσίδη, Στράτο Κυρλαγκίτση και Δημήτρη Βασιλέρη.
Το Kartgr θα δώσει το παρών και από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου θα προσφέρει απο τους ανταποκριτές του καθημερινή ενημέρωση από τη διάσημη πίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια