FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Οριστικα ο Alonso στην Ferrari!

Ανακατατάξεις θα υπάρχουν την επόμενη χρονιά για ομάδες και οδηγούς καθώς η θρυλούμενη μεταγραφή του Αλόνσο στην Ferrari θα επιφέρει ένα ντόμινο μετακινήσεων και αλλαγών στο τοπίο Για τον Αλόνσο ήταν κοινό μυστικό μέσα στους κόλπους της F1 πως απο του χρόνου θα φορούσε τα κόκκινα της Ferrari και σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Auto, Motor und Sport».
Συγκεκριμένα πριν τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στην Ιαπωνία οι δυο πλευρές θα επισημοποιήσουν την συνεργασία τους που θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά.
Ο Ισπανός οδηγός αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει την συνεργασία του με την Renault θεωρεί πως θα είναι το καλύτερο για αυτόν να τρέχει από του χρόνου με το κόκκινο μονοθέσιο.
Η Ferrari για να κάνει χώρο στην ομάδα για τον Αλόνσο και με ειλημμένη την απόφαση να παραμείνει και για το 2010 ο Φίλιππε Μάσα λύνει την συνεργασία της με τον Κίμι Ραϊκόνεν.
Ωστόσο, ο Φινλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007 θα πρέπει να αποζημιωθεί, καθώς το συμβόλαιό του με τη Φεράρι λήγει στο τέλος του 2010. Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι, μετά τη θητεία του στους «κόκκινους», ο Ραϊκόνεν θα επιστρέψει στη ΜακΛάρεν, το μονοθέσιο της οποίας οδήγησε το διάστημα 2002-06, όπου θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Χέικι Κοβαλάινεν, ως «ομόσταυλος» του Λιούις Χάμιλτον.

Πάμε στοίχημα ότι ενεργό ρόλο διαδραμάτισε και οι Σούμι με τις δηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια