FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Πυρινες δηλωσεις Πικε για την Renault..

Η απόφαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για την υπόθεση της Renault άφησε ικανοποιημένο, αλλά και ανακουφισμένο τον Νέλσον Πικέ Τζούνιορ, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη συνεδρίαση, από τη στιγμή που βγήκε καθαρός με την ασυλία της FIA.
Ο Βραζιλιάνος έκανε αναφορά στην κακή μεταχείριση που είχε από τον Φλάβιο Μπριατόρε, αλλά και από την ομάδα της Renault, και ελπίζει σ' ένα καλύτερο μέλλον στην καριέρα του.
Κερδισμένος ήταν ο Νέλσον Πικέ Τζούνιορ από την απόφαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού για την υπόθεση της Renault στο ατύχημα που είχε πέρυσι στη Σιγκαπούρη, αφού εξασφάλισε την ασυλία της FIA, και αμέσως μετά τη συνεδρίαση δήλωσε ότι νιώθει ανακούφιση έπειτα απ' όσα συνέβησαν και ότι μετανιώνει που ακολούθησε τις οδηγίες της ομάδας.
«Είμαι ανακουφισμένος που ολοκληρώθηκε η έρευνα της FIA. Το θετικό που βγήκε από την υπόθεση όσον αφορά τη στάση της FIA είναι ότι τίποτα παρόμοιο δεν θα συμβεί ξανά.
Μετανιώνω πικρά για τη στάση μου να ακολουθήσω τις οδηγίες που μου έδωσαν. Κάθε μέρα εύχομαι να μην το είχα κάνει. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάσταση στη Renault μετατράπηκε σε εφιάλτη. Έχοντας ονειρευτεί να γίνω οδηγός της Fορμθλα1 και έχοντας δουλέψει τόσο σκληρά για να το πετύχω, βρέθηκα στο έλεος του κύριου Μπριατόρε. Ο πραγματικός του χαρακτήρας τώρα είναι γνωστός σε όλους
», είπε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Φλάβιο Μπριατόρε και στην κακή μεταχείριση που είχε από τον Ιταλό.
«Ακούγοντας τώρα τις αντιδράσεις του κυρίου Μπριατόρε για το ατύχημα και ακούγοντας τα σχόλιά του στον Τύπο τις τελευταίες εβδομάδες είναι ξεκάθαρο ότι με χρησιμοποίησε, με απέρριψε και μετά με γελοιοποίησε». Ακόμη, πρόσθεσε ότι ελπίζει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, αν και πιστεύει ότι το όλο συμβάν θα ξεχαστεί δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια