FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Στη SuperLeague Formula ο Μπουρντε

Υπό τον κίνδυνο να μείνει χωρίς ομάδα και εκτός πίστας για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Σεμπαστιέν Μπουρντέ θα συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα στο πρωτάθλημα της SuperLeague Formula και μάλιστα στην ομάδα της Σεβίλλης. Ο συγκεκριμένος θεσμός είναι ένα νέο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο ξεκίνησε πέρυσι και στο οποίο συμμετέχουν μεγάλες ομάδες ποδοσφαίρου από όλον τον κόσμο. Υπάρχει, μάλιστα και ελληνική παρουσία σε αυτό με τα χρώματα του Ολυμπιακού.
Ο Μπουρντέ αναμένεται να αντικαταστήσει τον Αργεντινό πιλότο της Σεβίλλης, Αστεμπάν Γουεριέρι. Πριν πάρει την απόφασή του να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ο Γάλλος οδηγός είχε κάνει μερικές δοκιμές την προηγούμενη εβδομάδα στην πίστα του Μανί-Κουρ.
Ο ίδιος σε δηλώσεις του στη διαδικτυακή διεύθυνση της SuperLaugue Formula, δηλώνει ευχαριστημένος με αυτήν την απόφασή του. «Για έναν οδηγό, η SuperLaugue Formula είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση σε σχέση με τη Φόρμουλα 1. Σήμερα πλέον, είναι το μοναδικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που του προσφέρει τη δυνατότητα να οδηγεί μονοθέσια σε υψηλό, επαγγελματικό επίπεδο. Οι δοκιμές στο Μανί-κουρ με έκαναν να καταλάβω πόσο διασκεδαστικό είναι να οδηγείς ένα τέτοιο μονοθέσιο. Πιστεύω πολύ στην ένωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού με το ποδόσφαιρο. Είναι μία συνεργασία που προσφέρει τεράστιες προοπτικές και θα πρέπει να έχει ένα θετικό μέλλον. Όταν το πρωτάθλημα σταθεροποιηθεί και γίνει ευρέως γνωστό, είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ δυνατό», τόνισε ο 30χρονος Γάλλος, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Εστορίλ, στην Πορτογαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια