FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

F1: Προβλημα για νεα αποχωρηση της Renault

Η εξονυχιστική έρευνα που έχει ξεκινήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου για το ατύχημα του Νέλσον Πικέ Τζούνιορ στο περσινό Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης μπορεί να επιφέρει συνέπειες στη Renault που θα είναι η αποχώρησή της από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1, σύμφωνα με τον Μπέρνι Έκλεστοουν.
Προχθές, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να ερευνά το περσινό ατύχημα του Νέλσον Πικέ Τζούνιορ στο νυχτερινό Γκραν Πρι και έτσι έπραξε και αν βρεθούν στοιχεία να ενοχοποιούν τη Renault, τότε πιθανόν να υπάρξουν και συνέπειες για τη γαλλική ομάδα που θα είναι να αποχωρήσει από τη Fomula1, όπως δήλωσε και ο Μπέρνι Έκλεστοουν στην εφημερίδα The Times, η οποία ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι ο διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ είπε πως ο Φλάβιο Μπριατόρε δε ξέρει τίποτα για το όλο θέμα.
«Αυτό δεν είναι κάτι που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι η Renault θα θυμώσει. Το να φύγουν από το σπορ είναι ένας κίνδυνος, προφανώς. Ελπίζω ότι δε θα γίνει, αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Φλάβιο επιμένει πως δε ξέρει τίποτα γι' αυτό. Πιστεύω πως η FIA ερευνά τα πάντα. Προσπαθούν να ανακαλύψουν την αλήθεια και αν γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να ανησυχούν στη Renault», είπε ο 78χρονος, ο οποίος έκανε λόγο και για τις ευθύνες που έχει ο Νέλσον Πικέ Τζούνιορ. «Δε ξέρω αν είναι αλήθεια τα όσα ακούγονται για τον Νέλσον, αλλά αν είναι, τότε θα έχει πρόβλημα. Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα και θέλω να μάθω την αλήθεια».
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια