FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Monza power και στον επομενο αγωνα της F1

Σειρά στο καλεντάρι της Formula1 έχει το Γκραν Πρι της Ιταλίας, που θα διεξαχθεί στη Μόντσα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όμως όλα ξεκινάνε από τη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης για να ακολουθήσει η δράση στην πίστα το επόμενο τριήμερο και να δούμε τι θα γίνει τελικά στην υπόθεση τίτλος, αφού μέχρι στιγμής ο Τζένσον Μπάτον δεν τον έχει εξασφαλίσει ακόμα.
Το φετινό πρωτάθλημα της Formula1 έχει μπει, πλέον, στην τελική του ευθεία, καθώς απομένουν πέντε αγώνες ακόμα με πρώτο αυτόν της Μόντσα το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου αναμένεται να δούμε αν ο Τζένσον Μπάτον θα... ξυπνήσει και θα πάρει τη νίκη για να κάνει ένα βήμα παραπάνω προς την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, όλα ξεκινάνε από τη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, όπου θα δώσουν το παρών τέσσερις οδηγοί, για να ακολουθήσουν οι δυο πρώτες περίοδοι των ελεύθερων δοκιμών την Παρασκευή μετά το τέλος των οποίων θα μιλήσουν τα αφεντικά τεσσάρων ομάδων.
Το Σάββατο ακολουθούν η τρίτη περίοδος και οι κατατακτήριες δοκιμές, όπου θα κριθούν πολλά για τον αγώνα, που θα γίνει την Κυριακή στο ιταλικό σιρκουί. Φυσικά, υπάρχουν και οι συνεντεύξεις Τύπου των τριών πρώτων των κατατακτηρίων και του αγώνα, αντίστοιχα. Όσον αφορά, τέλος, την απόσταση που θα πρέπει να διανύσουν οι οδηγοί θα είναι 306720 χιλιόμετρα καλύπτοντας 53 γύρους, ενώ το ρεκόρ γύρου κατέχει ο Ρούμπενς Μπαρικέλο από το 2004, με τον Σεμπαστιάν Φέτελ να είναι ο περσινός νικητής, όταν πανηγύριζε την πρώτη νίκη της καριέρας του στη Formula1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια