FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Δηλωσεις για τη νικη του Barichello στη Monza

Στους δυο του γιους, Εντουάρντο και Φερνάντο, αφιέρωσε τη σημερινή νίκη ο Ρούμπενς Μπαρικέλο. Ο Βραζιλιάνος αναφέρθηκε και στον αγώνα και ευχαρίστησε όλους όσους δούλεψαν για να του παρέχουν αυτό το μονοθέσιο. Ο Τζένσον Μπάτον έδωσε συγχαρητήρια στον ομόσταβλό του και έκανε λόγο για τέλεια στρατηγική, ενώ ο Ρος Μπράουν τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα η σκληρή δουλειά, από τη στιγμή που υπάρχουν τέσσερις αγώνες ακόμα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο πήρε τη δεύτερη νίκη του σήμερα στη Μόντσα και θέλησε να την αφιερώσει στους δυο γιους του, Εντουάρντο και Φερνάντο, οι οποίοι έχουν γενέθλια αμφότεροι αυτό το μήνα. «Η Μόντσα ήταν πάντα μια πολύ καλή πίστα για εμένα και νιώθω υπέροχα που κέρδισα εδώ ξανά. Πήραμε πολύ καλές αποφάσεις και η δουλειά που κάναμε την Παρασκευή ήταν το κλειδί για το σημερινό αποτέλεσμα. Έπρεπε να σκεφτούμε τη στρατηγική στις κατατακτήριες λόγω των μονοθεσίων με το KERS και ο ένας ανεφοδιασμός απέδωσε. Έκανα πολύ καλή εκκίνηση και πέρασα τον Χέικι.
Από εκεί και μετά είχα την ταχύτητα να που χρειαζόταν για να κερδίσω τα μονοθέσια που έκαναν δύο πιτ στοπ και ξεκίνησαν μπροστά μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, τόσο στο εργοστάσιο όσο και στο Mercedes-Benz High Performance Engines στο Μπρίξγουορθ, που έχουν σχεδιάσει και κατασκευάσει τόσο καλό μονοθέσιο και κινητήρα. Οδηγώ ένα φανταστικό μονοθέσιο με καταπληκτικό κινητήρα Mercedes και η ομάδα κάνει φανταστική δουλειά. Θα γίνει καλός αγώνας για το πρωτάθλημα στους επόμενους αγώνες και ανυπομονώ για αυτό. Οι δύο νίκες σε τρεις αγώνες είναι πολύ καλά και θα τα δώσω όλα.
Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω αυτήν τη νίκη στους γιους μου Εντουάρντο και Φερνάντο, που και οι δύο έχουν τα γενέθλιά τους αυτόν το μήνα
», δήλωσε ο Βραζιλιάνος. Από την πλευρά του ο Τζένσον Μπάτον έδωσε συγχαρητήρια στον Μπαρικέλο και έκανε αναφορά στη στρατηγική που χρησιμοποίησε η Brawn GP. «Είχα πολύ καλό μονοθέσιο σήμερα και νιώθω φανταστικά που βρίσκομαι και πάλι στο βάθρο. Η ομάδα και ο Ρούμπενς έκαναν πολύ καλή δουλειά αυτό το τριήμερο και του δίνω συγχαρητήρια για τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν. Το μονοθέσιο λειτούργησε καλά και η ισορροπία ήταν καλή σε όλο τον αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι μπορούσα να κάνω συνεχόμενους γρήγορους γύρους όταν χρειαζόταν.
Η στρατηγική που επιλέξαμε το Σάββατο ήταν τέλεια για εμάς και κατάφερα να περάσω τον Χέικι στον πρώτο γύρο, κάτι που ήταν κρίσιμο για τον αγώνα μου. Ο Λιούις με πίεσε πολύ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα αλλά ήμουν σίγουρος ότι δεν κινδύνευα, καθώς σε αυτήν την πίστα είναι δύσκολο να προσπεράσεις, ακόμα και με το KERS. Έχουμε δείξει ότι το Brawn Mercedes είναι ένα πολύ καλό μονοθέσιο και συγχαρητήρια στην ομάδα για τη δουλειά που έκαναν τους προηγούμενους μήνες για να το βελτιώσουν. Το τέλος της σεζόν θα είναι πολύ συναρπαστικό και όλοι ανυπομονούμε για να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση».
Πηγή www.Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια