FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Φαβορι ο Μπατον συμφωνα με τον Schumi!

Ο Τζένσον Μπάτον δε θα έχει κανένα πρόβλημα να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής, σύμφωνα με τον Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς πιστεύει ότι τα προβλήματα που έχει η Red Bull και, ιδιαίτερα, οι περιορισμένοι κινητήρες του Σεμπαστιάν Φέτελ δε θα της επιτρέψουν να δώσει μάχη μέχρι το τέλος, ενώ για τον Γερμανό τόνισε ότι έχει πολύ ταλέντο.
Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι θα δοθεί μάχη μέχρι τέλος για την υπόθεση τίτλος, όμως κάτι τέτοιο δεν πιστεύει και ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος είναι σίγουρος ότι ο Τζένσον Μπάτον θα είναι αυτός που κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος στη Formula1.
«Κοιτάζοντας την κατάσταση, περιμένω τον Τζένσον να κερδίσει τον τίτλο. Είναι δύσκολο να το χάσει, ιδιαίτερα γνωρίζοντας τα προβλήματα αξιοπιστίας που έχει η Red Bull. Τα χιλιόμετρα που έχουν απομείνει στον Σεμπαστιάν είναι επίσης ένα πρόβλημα, άρα θα είναι δύσκολη πρόκληση και η διαφορά στη βαθμολογία είναι μεγάλη», είπε ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πρόσθεσε για τον Φέτελ ότι έχει πολύ ταλέντο.
«Έχει όλα τα στοιχεία για να πετύχει. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να συγκρίνομαι με κάποιον, διότι ήθελα να είμαι εγώ και αυτό θέλει και εκείνος. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να το σεβαστούμε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια