FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Αντιθετη η Ferrari στη συμμετοχη νεων ομαδων

Την αντίθεσή της στην απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας αυτοκινήτου (FIA) να επιτρέψει τη συμμετοχή τεσσάρων νέων ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, εξέφρασε η Ferrari. Ο εκπρόσωπος της ιταλικής ομάδας επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν οι Τογιότα και η BMW που αποχώρησαν να αντικατασταθούν από τις Κάμπος, Λότους, Βέρτζιν και USF1.
Η Ferrari με επιστολή που απέστειλε στην ομοσπονδία αυτοκινήτου τόνισε σχετικά: «Από τις 13 ομάδες που έχουν υπογράψει για το φετινό πρωτάθλημα μόνο 11 έχουμε δει στις πίστες, κάποιες νωρίτερα, κάποιες αργότερα και όσες κατάφεραν να κάνουν μερικά χιλιόμετρα είχαν μειωμένη απόδοση». Παράλληλα οι Ιταλοί εξαπέλυσαν κατηγορία προς την ομάδα της USF1, καθώς ισχυρίζονται ότι θεωρούν ιδιαίτερα δύσκολη τη συμμετοχή της στο φετινό Πρωτάθλημα, καθώς όπως επισήμαναν «έχει κρυφτεί στο εργοστάσιό της και δεν εμφανίζεται πουθενά».
Όσον αφορά τη Στέφαν, η Ferrari την κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της Τογιότα, προκειμένου να κατασκευάσει ένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια